Wednesday, February 17, 2010

Hujan Lebat Sangat

Balik kerja hari ini tengok ke langit dah agak gelap, sampai aje kat kereta tengok hujan dah turun renyai-renyai. Nasib baik sempat sampai kat kereta sebelum hujan turun, dalam fikiran tentu 'jam' nak balik USJ ni.. sebab selalu kalau hujan aje dah tentu 'jam' dipertengahan jalan.

Tapi disebabkan hari ini baru start keje lepas cuti Tahun Baru Cina, agak kurang orang bekerja yang memandu kereta di atas jalan raya... pagi tadi keluar rumah agak lewat dan sempat lagi isi minyak pun boleh sampai awal kat opis.

Balik dalam hujan yang mula lebat, nak bawak laju tak boleh la, nanti kalau ada kecemasan mana nak sempat brek! Tapi disebabkan jalan clear, 'terpaksa' la follow BMW dengan keadaan pemandangan dalam hujan yang agak kabur, hanya lampu belakang kereta menjadi panduan perjalanan, nak harap garisan putih atas jalan raya, langsung tak nampak.

Beginilah keadaan cuaca yang diambil gambarnya dari dalam kereta, kalau boleh ambik gambar dari luar kereta memang menakjubkan la!


 
 
 




7 comments:

kenwooi said...

when raining heavily i dare not drive fast.. must slowwww =)

kenwooi.com

admin said...

kenwooi: surely no fast driving during raining..

Tekkaus said...

War..betul-betul lebat. Sampai jalan pun tak nampak. Bahaya. :(

admin said...

Tekkaus: memang lebat, nasib baik kereta tak banyak, kalau tak mau jem..

|arieza| said...

syiok.. aku rindu hujan lebat begitu :( aku mau duduk dlm keta time hujan lebat. itu nikmat!

Anonymous said...

arieza: apa daa ujan2 duk dalam keta, baik duk dalam bilik.. errrr..

-eiman-

job said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...