Friday, October 2, 2009

02-Oct-09: Open Table Hari Jadi

Disebabkan ari ni ari jadi aku, so open table telah diadakan.. haha.. macam iye2 jer.. takde la just makan2 je kat luar.. kek2 takde.. maybe ari ahad ni ler kot ada kek, kalu jadi ler.. sabar2.. sementara tu inilah menu makan malam kitaorang.. layankan.. haha


.: Inilah menu makan malam untuk dua orang, banyak giler.. :.


.: Tomyam ayam :.


.: Kailan Ikan Masin :.


.: Menu utama, Ikan Siakap Masak Tiga Rasa :.

Air plak tak sempat nak snap, dah sibuk merasa makanan yang banyak itu.. haha...

Hampir sudah makan tetiba tengok tv kat kedai tu citer Nur Kasih dah start.. apa lagi trus cepat2 habiskan makan+bayar dan gerak balik rumah..

8 comments:

♥S@R@♥ said...

haha..sara pun baru celebrate tadi..thn ni special sikit da sepotong kek..hehe

eiman@nurizan said...

S@R@: sepotong aje? mana cukup... kurang2 mau sebijik kek dan hadiah2 sampingan yang lain tu.. haha

ni pun baru makan, kang nak gak kek, mebi ari ahad kot, secret recipe lagik.. hehe

HaSue said...

Happy birthday to youuu..
Semoge di usia baru nih akan lebih matang lagi yer.. :)


Salam perkenalan juga dan selamat hari raya

Fina said...

happy birthday to youuuuuuuu..
salam aidilfitri :)

|arieza| said...

wah open table xajak aku pakcik ni!! :p

eiman@nurizan said...

Hasue: thanks2... salam perkenalan juga

eiman@nurizan said...

Fina: Thanks dan salam aidilfitri kembali

eiman@nurizan said...

|arieza|: tu baru first, ada lagi nanti aku tunjuk kat ko eh.. nak ajak tak sempat, BZ! hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...