Wednesday, August 12, 2009

Sehari di UMP

Semalam pagi2 lagi dah kuar dari rumah, seawal 630pagi.. sebab nak kena sampai opis dalam kul 7 pagi.. dalam perjalanan sempat lagi singgah petronas isi minyak dan cucuk duit ler.. sampai opis dalam kul 705 pagi..ok la tu.. takde orang lagi kat opis.. bos pun tak sampai lagi..

Kitaorang gerak dalam kul 750pagi rasanya... lalu MRR2 paham2 je la mesti jem, tapi tak teruk ler sebab melawan arus jem.. dalam kul 930pagi dah sampai kat petronas atas bukit tu, apa ntah nama petronas tu.. breakfast then teruskan perjalanan

Nak kena sampai kat UMP dalam kul 11 pagi, sebab meeting start kul 11 pagi.. masa ni aku drive.. dah bos kata kalu kena saman bayar sendiri terpaksa la aku drive ikut hadlaju lebuhraya.. haha.. letih weii naik perdana tapi laju cuma 110 jer.. siap ngantuk2 lagi.. then sampai tol Gambang dalam kul 11+ pagi.. haha.. lewat gak..

Sampai2 je trus meeting.. yelah dah lambat nak cover trus meeting ler.. haha.. kang tak pasal2 kena perli2 plak.. abis meeting tghari gi makan kat gambang, nama restoran/kedai tu Warung Keluarga... tgk cam kecik je tapi ramai orang.. dan macam2 ada dalam kedai tu.. tapi cuma itu aje la kedai yang ada .. haha..

Abis makan sambung meeting lagi.. bla bla bla... abis meeting kul 330ptg.. bos plak ajak gi kuantan makan kepok lekor.. hmmm... pegi ler apa lagi.. ingatkan dekat.. agak jauh gak la amik masa dalam sejam gak la..

Nama tempat kitaorang pegi tu Tanjung Lumpur (betul ke nih?) gi makan kat kedai Mok Na.. makan kepok lekor.. tunggu punya lama la nak siap goreng kepok nih.. jadi sampingannyer adalah ikan goreng..


.: Ikan kembung goreng cicah sambal kepok :.

abis je makan trus gerak la balik ke KL dalam kul 5ptg...

6 comments:

♥S@R@♥ said...

takda tapaw utk kita org ke?..terliur ni..haha

nas said...

cucuk duit tu dia ada nangis x..?haha

luluchen said...

wah2..jalan2 tak ajak pon!ikan goreng ni tepi jalan je kan kedai dia?dh penah makan dh..nyum2

eiman@nurizan said...

S@R@: tapau tu hape? tupperware tau ler.. haha

eiman@nurizan said...

nas: cucuk duit nape nak nangis, suka la sebab balance ada banyak lagi.. kalau balance dah takde memang nangis ler.. haha

eiman@nurizan said...

lulu: ala nak ajak tapi dah penah pegi... ya ya tepi jalan je.. tapi kena menyeberang jambatan ler..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...