Thursday, June 18, 2009

Makan Malam & Layan Movie

Balik dari training kat wangsa maju gi beli nasi kukus kat USJ 4, kedai ni baru bukak gakla, dalam seminggu camtu.. sebungkus rm3.50. kira murah la kalu nak compare dengan nasi kukus kat stadium shah alam yang selalu kitaorang beli hari ahad pagi.. beginilah rupanya nasi kukus tersebut...


.: beli dua bungkus, satu aku nyer satu wife nyer.. tambah sebungkus tanpa ayam :.

lepas je makan dah kul 10.30mlm.. citer street fighter dah siap download.. agak sesuai la nak layan time nih.. jadi aku pun layan la.. kualiti video ngan audio kira gempak la sebab dah dvd kualiti.. penggambarannyer banyak kat bangkok kot sebab Bison nak luaskan empayar kat bangkok tuh.. nak citer lebih2 tak bleh, kasik suspen pada cik lulu .. sila tengok screenshot kat bawah yer cik lulu.. kalau berpuas hati baru bleh kasik.. kalau tak puas hati dengan gambar nyer takmo kasik ler.. hahah


.: Screenshot utk movie Street fighter legend of chun li :.

Misi seterusnya tgh download citer House M.D season 4.. yang season 5 tadi aku balik dah siap pun.. abis download season 4 nak download plak citer Night at the Museum Battle of the Smithsonian.. tunggu.. !!

2 comments:

luluchen said...

uish!saspennya tgk nasi kukus tu...eh!tak2..saspen tgk screen shot tu,hihi (nanti xdpt)

eiman@nurizan said...

haha dapat tengok aje la eh.. dah selamat kat dalam perut dah pun.. kedai pun baru bukak so customer pun tak ramai.. kalau dah ramai agaknya kuantiti nyer jadik skit.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...