Wednesday, January 27, 2010

Nuffnang Buffered Earning - YES!

Selalu masa blogwalking ke blog blog orang lain selalu terbaca pasal buffered earning dari NUFFNANG, hampir setiap blog yang menulis pasal buffered earning just cerita aje tapi tak tunjuk macam mana buffered earning tersebut. Puas jugak carik dan nak jugak tengok macam mana rupanya buffered earning. Cari juga info dalam website nuffnang dan rasanya tak jumpa cemana nak tengok. Cuba jugak baca berkenaan buffered earning kat website nuffnang tu, untuk lebih detail lihat di bawah ini

Dear Nuffnangers,

Some of you may have noticed that we have been recently beta testing a new metered unique visitor system, as opposed to our existing model of selling ads on weekly slots. Under this new system, more than one advertiser can buy an X number of unique visitors from each blog.

All the earnings earned from this new ad system is recorded under “Buffer Earnings” in the Earnings Tab and for this beta stage will be totaled up with the rest of your earnings once every week.

Here is what we hope to achieve with this new system:

1) A better distribution of ads to more bloggers.
2) Lower fatigue resulting in better click-through ratios
3) More income since we can now run multiple advertisers on a single ad unit.

Dan buat pertama kali sejak mula join nuffnang inilah pertama kali aku dapat buffered earning. Untuk check samada anda dapat buffered earning sila login dalam akaun nuffnang anda dan klik pada icon earning yang bertanda $. Jika anda dapat buffered earning anda akan dapat lihat seperti di bawah ini











Ini lah yang aku dapat. semoga anda pun dapat jugak la yer..

17 comments:

MrDzy said...

huhu..ak dah pasrah dah..dulu slalu gak dapat buffered nie sampai 3-4..tp skang haram x de.. pasrah aku~

kenwooi said...

cool.. keep it up! =)

kenwooi.com

admin said...

mrdzy: sabar2.. cuba lagi.. nanti mesti ada punya

admin said...

kenwooi: thanks ya..

IeshaGunn said...

dah hampir sebulan join nuffnang (join awal jan), tak pernah lak dpt buffered earning. huhu

Noryanti Binti Hj Rosli said...

ok tahniah...patut la lg kuat blogwalking ye skg... :D

atreyu strange said...

Huhu. Bila la agaknya nak tiba masa ada buffered earning. Sadis sungguh.

admin said...

leshaGunn: baru sebulan tu.. kena rajin untuk tambahkan traffic kat blog anda..

admin said...

noryanti: thanks.. rajin2 la klik2 + blogwalking ke sini gak yer.. hehe

admin said...

atreyu: sabar2 nanti dia akan muncul juga .. hehe

jfook said...

Congrates and keep it up!

Iznie said...

tahniah... :)

tak penah dapat...huhuhu

Anonymous said...

fuyooo dah dapat buffered...sara nak blogwalking bnyk2 la pasni..haha

Anonymous said...

jfook: thanks.. please support me ya.. haha

-admin-

Anonymous said...

iznie: jgn risau nanti sampai masa akan dapat jugak.. hehe

-admin-

Anonymous said...

anony - S@R@: boleh2.. sila2..

-admin-

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...