Saturday, January 16, 2010

Giant CNY Contest - Jom Menang Alza!

Kepada sesiapa yang selalu shopping kat Carrefour atau Tesco, sudah sampai masanya anda beralih kepada Giant... haha.. macam iklan pun iye jugak.. bukan apa ada contest yang dianjurkan oleh Giant, so marilah kita shopping kat Giant seketika... apa hadiahnya?? Jom usha..


















Grand prize Perodua Alza, lumayan sungguh.. tapi biasalah contest ni memerlukan nasib, kalau beriya2 tu takut bila tak menang kecewa pulak.. caranya? Mudah aje, shopping kat Giant minimum RM50 then login kat website Giant iaitu http://www.giant.com.my klik pada iklan contest ini.. yang penting resit pembelian tersebut jgn dibuang, sebab ada code yang diperlukan di resit tersebut..

Nak tau lebih lanjut tentang contest ini pegi ke URL ini http://www.giant.com.my/contest then isikan butir2 seperti yang diminta, jawap beberapa soalan mudah dan isikan slogan, then selesai..  Semoga Berjaya..

2 comments:

|arieza| said...

klu mng, kita bhgi 2 keta alza tu ok?

admin said...

arieza: ko amik arial radio tu aku amik yang lain.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...