Saturday, November 14, 2009

Free SMS, betul ker?

Link untuk free sms ni aku dapat kat facebook, so aku nak kongsi sama korang, untuk yang dah tau tu duk diam2, ini untuk yang belum tau aje.. kesahihan tahap free tu tak tau ler.. tapi aku dah try sekali tu sungguh cepat dia sampai.. tak sampai 5 saat...

Ini petikan kenyataan dari website tersebut..

Send Free SMS Worldwide

Cloud SMS, using cloud computing technology, allows you to send free SMS and chat to friends and loved ones all over the world for free. Always stay in-touch for free.. Send free SMS from the computer. You can send free text messages from this website to almost anywhere in the world. You don't need to send text messages from your phone anymore; do it online! . Cloud SMS is an absolutely free sms messaging service.

The website is hosted in Windows Azure,Microsoft Cloud Computing Platform.

Jadi pada sapa2 yang berminat bleh la cuba.. caranya? mudah sekali.. jgn marah.. memang mudah pun tapi kalau aku tak kasik URL nyer memang payah ler.. hehe..



Sila klik kat SINI untuk mencuba website ini, segala kerugian adalah di bawah tanggungan diri sendiri yer..

2 comments:

|arieza| said...

aku dh try since 3hari lps.. xpat.. stp kali aku try bukak website tu, dia stay kt homepage utk 2-3saat je,, pstu dia terus redirect ke advert mane2 tah on the same window! sengal kan! mgkn ip aku block that site kot.. dh cuba byk kali.. pakai mojila. xpat.. tah ngape.. sengal kan...

eiman@nurizan said...

agaknbya ko yang sengal kot.. aku try ok je.. tu screenshot aku try la tu.. kan tulis successful tu.. agaknya dia blok utk orang obersea ke malaysia kot.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...