Wednesday, June 24, 2009

Gambar Latest Khalisah

Saja nak letak gambar latest khalisah, dah lama tak letak gambar my first baby.. gambar ni diambil masa sambutan hari jadi anak sedara semalam.. siap pakai topi lagik.. tapi spoil la plak sebab nampak duduk dalam walker...


.: khalisah dengan topi harijadi.. tapi harijadi orang lain :.


.: bila harijadi khalisah nih yah? tunggu la bulan 11 nanti.. heheh :.

Note: sorry gambar kurang jelas, amik gambar pakai phone je..

11 comments:

luluchen said...

nasib baik bg duduk atas walker..kot2 kang gi bg duduk atas tanah plak kang naya je..

khalisah pipi labuh xingat...sik mkn je,kasi puasa la

luluchen said...

tu petanda nak kena tukar henpon baru..baru clear gambar,huhu

jom khalisah,kita posing sama2..pakai henpon aunty ni hah,kih2

eiman@nurizan said...

luluchen: henpon baru ada, saja guna henpon lama biar gambo blur2.. haha
mana ada pipi labuh.. standard je .. haha

nas said...

comel la khalisah..geram tgk baby comel tu..muka mcm ayah dia..

eiman@nurizan said...

nas: bila tengok muka ayah dia tuh? hohoho

♥S@R@♥ said...

2nd picture tu comel..hehe bila nak bwak jumpa kita org ni..asyik tunjuk gmbr je..xleh nak tarik pipi khalisah..hehe

eiman@nurizan said...

hoh tu baru tengok gambar, bleh tengok orangnyer.. haha.. bila? bila free ler.. ntah bila plak free nyer..

nas said...

tgk kat blog ler mr eiman.

eiman@nurizan said...

nas: tu baru tengok kat blog.. kalu tengok real mesti tak dapat beza mana baby mana ayahnyer.. hahah

luluchen said...

kah..kah..kah..ada hati jgk tu nak duduk dlm walker mcm khalisah(time ktorg dtg nak beza mana satu ayah n baby)

eiman@nurizan said...

lulu: haha ada la walker beso..nanti kita duduk dalam tu sebelah khalisah.. teka la mana satu yer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...