Thursday, March 12, 2009

AF7: Pelajar Melatah.. kelakar plak..

Af7 dah start dengan dimulakan pada hari sabtu lepas, seperti biasa permulaan AF adalah dengan Tirai AF, tapi aku bukan nak citer pasal semua peserta dan latar belakang mereka, kalau nak tau lebih lanjut bleh gi je website astro, sume ada kat situ.. tapi yang aku nak kongsi (kalau yang tak tengok lagi la) ada satu pelajar dari Sarawak bernama Aisyah, time ujibakat pun dah terserlah sifat latah dia.. then masa pemberitahuan yang dia terpilih utk jadi calon pelajar af pun still melatah gak.. mari kita saksikan aksi latah beliau..



bagi yang tak boleh tengok youtube kat opis bleh direct download kat link kat bawah ini
AF7: Pelajar Melatah

2 comments:

ZuL said...

comei tul dia melatah... sedap gak sore dia nih bila bercakap seperti biasa...hehe

eiman@nurizan said...

zul: sedap tu memang sampai bleh di makan.. tu yang bunyi kruk kruk kruk dia melatah nyer.. wakaka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...