Monday, December 15, 2008

Wayang JOM - FREE!!




Sebenarnya dah agak lama aku dapat tiket Exclusive nih, dan aku dapat dari skuad Era Avanza kat McDonalds kat Seksyen 3 Shah Alam (sebelah bulatan). Aku dapat masa tu pun kebetulan aku nak balik meru dari USJ, dan masa tu malam kalau tak salah aku time tu pukul 8.30 pm. Kebetulan time aku balik tu aku lalu area Shah Alam dan time tu pun dengar ERA.FM.

Tarikh aku dapat tiket free ni kalau tak salah aku masa tu 30 October 2008 la then sampai skrg tak gi tengok lagi... agak2 macam nak gi tengok citer Cicakman - Planet Hitam... tapi takkan nak gi tengok sorang2? tiket ada dua... hehe... dan tarikh akhir utk redeem tiket ni adalah 31 Januari 2009.. so ada banyak masa lagi la nak gi tengok wayang apa... so tunggu jela bulan Januari karang la kot ada citer menarik plak baru aku gi tengok agaknya....

14 comments:

Along Arman said...

bila la nak merasa masuk wayang skali..
seumur idop tak pernah jejak kaki ke panggung wayang :D

.:GaDiS KaLiS PeLuRu:. said...

hahha sye pong..saye pernh masuk masa darjah 6 je.tu masa tu mmg tataw ape2 la..akakk bwk,,huhuh,pastu tataw cmne la panggung wayang tu canner

Dzulfikri zulkiflE said...

fuiyo,free tuh..hoho..

stingray said...

aku nak!!!

eiman@nurizan said...

tak best masuk panggung, tak yah belajar2 masuk la.. nanti gian plak.. haha

luluchen said...

bila la nk merasa masuk wayang ni...seumor hidup xpenah jejak kaki kt panggung wayang (tiru ayat kt atas supaya dpt meraih simpati dan dapat tiket free)

Abah Mui'zz said...

Abah tak nak tipu, tapi memang betul, sekali dah masuk wayang, akan nak masuk selalu. Tapi tgk cerita dan juga masa lapang la kan.

Tiket wayang tu untuk sebarang cerita ke bro? Menarik tuh.

luluchen said...

tgk wayang dlm gelap kt ofis lg power...lg2 guna laptop mr.eiman.

eiman@nurizan said...

aah citer pape pun, janji tgk kat TGV

♥S@R@♥ said...

ala baik sedekah kt sara n chena ticket 2..tol x chena?..kita pun dh lama x g tgk wayang same2 kan?..hehe

tewe said...

meh kasi aku eiman... kalau kasi pun xda guna gak... sbb aku dok kedah ... ekekeke

HaRiZ said...

apa kata daripada ko berdendam asmara pasal tiket tu, Ajak Guwe pon boleh jugak...x pon ko post tiket tu dua2 kat aku...leh aku tengok dengan cewek aku...hehehehe

[S]itie [B]Um [B]Um said...

msti berebut2 kejar skuad

Framestone said...

aku baru sekali je dpt tiket free..aku de wat dlm entry nie http://belibuy.blogspot.com/2008/12/los-dan-faun.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...