Thursday, November 27, 2008

Tribute to Kak Mas...


Sempat juga kak mas tinggalkan kenangan dengan membuat kalendar 2009 (kalendar kontroversi neh) dengan meletakkan gambar semua stafff GBD/STC

Bagi aku kak mas paling best kat sini... semua dia nak amik tau dan apa2 masalah kerja bleh ngadu kat dia, takde pen bleh gi ngadu kat dia, takde gam bleh mintak kat dia...
Semoga Kak Mas berjaya lepas meninggalkan STC Jumaat ini...
Kami semua akan merindui bebelan kak mas..
Good Luck Kak Mas!

p/s: Thanks to cik maryam sebab sudi menyecankan kalendar ini.. haha

5 comments:

luluchen said...

oooo...ptt la kontroversi kalender ni..ele,bukan letak gamba N*de pon yg dorg nak jeles..haha

luluchen said...

tapi kalo letak gamba kt kan..sure xjd kontroversi pe2.sebabnya dorg terkelu trus...cun sgt!!ahahaha

luluchen said...

ops lupa..kt pon suka kat kak mas..rasanya dlm byk2 kakak kat bangi tu yg paling ok dan hanya yang ok kak mas je..kim slm kt kak mas yg ok dan best tu ea

♥S@R@♥ said...

adei kalendar kontroversi pun dah masuk blog..ahakhak..

tp pe2 pun k.mas memng best..
spatutnye k.mas xbrhnti..
tp cian kt die..sob..sob

lumrah manusia time ada xdhargai..
bila dh xda nnt baru nak hargai..hmm

chaiyok2 k.mas..

En. Waldo said...

Huiks...Kak Mas dah benti yek...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...