Saturday, November 21, 2009

Pureen WareHouse Sales!

Pagi2 lagi dah sibuk2 bangun nak pegi Pureen Warehouse Sales, bangun pun pukul 6 pagi, selalu susah je nak bangun pagi.. hehe.. tapi disebabkan special event dan ada member yang bleh bawak pegi awal dari orang2 lain tu yang kena pegi tu..

Janji nak sampai kat warehouse tu kul 7 pagi.. dan sampai pun kira bersama2 staff pureen utk siap2 buat warehouse sales tu.. hehe.. tapi wife je sorang pegi, khalisah + aku tido je.. jadi tak tau la kesukaran masa event tu..

Dari citer wife katanya murah giler! sehelai RM5 pun ada.. siap2 pilih nak bayar pun kaunter tak bukak lagi. staff prepare pun utk kaunter bukak pukul 9, so tak bleh bayar lagi la sebelum pukul 9.. masa keluar tu ramai giler orang nyer..


.: Keseluruhan baju yang dibeli :.


.: Antara koleksi baju yang dibeli :.

Total abis jugak la RM130, tapi berbaloi la dengan baju yang dibeli... tak payah beli dah baju khalisah utk jangka waktu yang agak lama...

note: detail koleksi baju ada kat Facebook

4 comments:

|arieza| said...

wah byk nye khalisah dpt brg shopping!!! nnt bila khalisah dh besar. leh passkan kat adik dia plak hehe bila khalisah nk dpt adik? kesian khalisah sunyi :p

eiman@nurizan said...

|arieza| khalisah sunyi tunggu adiah dari UK! haha

|arieza| said...

amboi.. khalisah ke bapak khalisah yg xsbr? hahah tggu aku kawen ngn incik sabarudin.. aku bg hadiah.. tu pun klu incik sabarudin bg duit lebey kat aku :p

Anonymous said...

|arieza| kawin free ker? haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...