Tuesday, June 30, 2009

TAG - My Chained Answer.. Sengal AB310

TAG yang menyebabkan aku tak buat keje nih.. cisss

1) Kekasih saya adalah : mana ada kekasih.. dah ada wife ler.. so wife tu adalah kekasih hati saya.. haha
2) Saya sedang mendengar : orang tekan2 button mouse.. utk scroll blog ini. haha
3) Mungkin saya patut : tido awal tanpa melayan movie transformers kat dvd malam tadi
4) Saya baru sudah : menaip jawapan utk no 3!
5) Beza rakan, sahabat, kawan : tak bleh couple.. kalau couple trus kawin..
6) Saya tidak faham : kenapa ab310 menyuruh aku jawap tag ini.
7) Saya perlu mencari : mana ilangnyer mouse laptop nih? dulu ada, skrg dah susah nak guna.
8) Ayat terakhir yg dikatakan kepada saya : hari ni ada meeting ker?
9) Makna kehidupan : MAKNA = Majlis Kanser Negara! eh kehidupan plak.. salah jawap rupanya.
10) Cinta itu adalah : kasih sayang antara semua makhluk!
11) Saya paling suka : tidur, tak cukup tido nih layan transformers
12) Saya akan cuba : tidur tghari ini...
13) Mengapa rakyat Malaysia suke menggunakan LAH di akhir ayat mereka? : SukatiLAH!
14) Telefon bimbit saya : menggunakan ringtones Yahoo!!
15) Katil saya : berada di dalam bilik.. hehe
16) Soalan yg bagi saya tidak perlu ditanya : kenapa tak siap kerja nih, bila nak siap? ciss.
17) Teknologi adalah : muzik! eh bukan ker? dah tu muzik techno tu hape?
18) Bagaimana saya boleh memasak masakan yg saya paling pandai masak? : memasak je di kedai berhampiran, gerenti sedap!
19) Semalam : aku puasa.
20) Hari ini : aku puasa gak la!
21) Malam ini saya akan : berbuka puasa bila sampai waktunya.
22) Esok pula saya akan : cuba puasa lagi!
23) Saya betul2 inginkan : kerja yang mudah2, tapi gaji juta2, ada ker?
24) Badminton atau futsal? : dua2 ler ada plak atau!
25) Karaoke : perlu ada orang tukang gelak.. haha.
26) Kereta : api! kereta yang tak lalu kat jalan raya..
27) Bilik yg terang atau gelap? : terang bila bayar bil, gelap bila nak tidur ler.
28) Makanan jepun adalah : makanan aku tak suka, buwekk!
29) Ayat terakhir yg anda nak katakan pada seseorg : Tak yah meeting la ari nih.. haha

sengal tul ab310 kasik aku tag nih. aku dah jawap wei..

8 comments:

izman said...

panjangnya soalan tag kawan ko tu.

tapi syukur, tag tu ko tak panjangkan kepada orang2 lain terutamanya aku. panjang siot!

eiman@nurizan said...

izman: tu la panjang, nak buat nyer pun amik masa seminggu nak siapkan.. haha

|a|r|i|e|z|a| said...

hahaha bgs bgs tahniah eiman!!! izman tak nk torai ke? hehehe

ZuL said...

haha...terkena jugak...pecah kata pecah gelas,lepas baca pat2 balas... kekeke

eiman@nurizan said...

ab310: ni sume keje ko la nih.. haha.. ab sengal.. kui kui kui

eiman@nurizan said...

zul: patutnya bukan pecah kaca, patutnya pecah perut nih.. haha

|a|r|i|e|z|a| said...

hhaha pecah perut pecah kepala! pecah mulut, rugi la x pat mkn dah! hehehe

eiman@nurizan said...

ab310: pecah mulut takpe lagi ab, jgn pecah mata plak nanti tak dapat tengok citer geng.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...