Thursday, February 4, 2010

Movie: Pisau Cukur - Best ker?

Disebabkan hari ini aku cuti, then bila tengok kat Jiwang Torrent ada plak torrent yang dah release movie baru ni dengan pantas aku mendownloadnyer.. tengok dari barisan pelakon mantap-mantap (lakonan ke mantap?) jadi dengan penuh semangatnya nak tengok la pagi2 nih.. tinggal tunggu completed download aje nih..



















Pisau Cukur - [2009] DVDRip XviD-KaRL[JWG]

Sipnosis
Apa yang akan terjadi bila mangsa dan pemburu sama-sama terperangkap di atas kapal percutian mewah? Dua orang gadis pisau cukur, Bella (lakonan Nur Fazura) dan Intan Bella (lakonan Maya Karin), bertembung dengan tiga orang Datuk, tiga orang isteri Datuk, dua orang anak Datuk, seorang detektif dan seorang peminat setia Bella. Siapakah yang memburu dan siapa pula diburu? Dalam pelayaran yang penuh kejutan dan kelucuan, apa pun boleh terjadi!

Genre: Urban
Directed by: Benard
Starring: Maya Karin,Fazura,Aaron Aziz,Eizlan Yusof,Redza Minhat
Release Name: Pisau Cukur - [2009] DVDRip XviD-KaRL[JWG]
Size: 700 Mb
Quality: DVD Rip - XviD 688 x 384 756kbps, LiNE audio - 128kbps VBR MP3
Runtime: 1hour 39minutes

[kredit to: http://torrent.jiwang.cc]

16 comments:

♥S@R@♥ said...

best2..

admin said...

S@R@: tak best pun, macam cerekarama jer.. bosan.. satu movie atas kapal laut aje.. ingat titanic ke hape..

layla said...

busuk ah citer ni...

|arieza| said...

bes tak?

admin said...

layla: memang aa.. busuk2.. takde pun adegan seksi2 ke.. haha

admin said...

arieza: tak best pun.. baik layan cerekarama tv3 setiap ari sabtu je..

Mr Superman said...

best2..

admin said...

apa yang best tu mr superman?

noor afzan said...

saay x penah tgk...
hoho..

admin said...

noor afzan: tak yah tengok pun takpe.. tak rugi pape pun.. haha

Iznie said...

best ker???
nak try tgk la....

Iznie said...

ooo...tak best ek???

Iznie said...

tak jadi nak tgk la....hehe

admin said...

iznie: takat nak tengok kat tv bleh la.. kalau nak pegi tengok kat panggung memang tak berbaloi baloi .. haha

irahehe said...

kwan ckp citer ni bez
tpi ira xtau la btol ke x sbb
xtgok lgi..hehe~

admin said...

irahehe: kawan tu laki ke pompuan, kalau laki dia cakap best tu mesti ke lain tu.. takde mana bestnya pun.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...