Friday, February 19, 2010

Jamuan Misteri Nusantara!

Hari Jumaat lepas (12-Feb-2010) ada majlis makan-makan, macam biasa kalau ada makan-makan ini mesti best punya. Cuma kali ini agak misteri sedikit.. bukan makan misteri, makan tu macam biasa la... sedap-sedap belaka.. yang misterinya adalah tujuan majlis tersebut diadakan...menurut email berantai yang disebarkan misteri ini akan dirungkaikan pada majlis tersebut... jadi kami semua pun tertunggu juga la dengan penuh sabar.. hehe

Tiba majlisnya persiapan seperti biasa diaturkan, macam mana? ntah ler sebab aku tak terlibat untuk menyediakan barang-barang nyer.. hanya membawa diri dan perut yang kosong ke majlis tersebut.. majlis start pun dalam pukul 5 petang, dah agak2 kritikal sebab nak balik awal banyak kerja yang perlu dibereskan sebelum bercuti


Orang yang terlibat adalah warga STC, GBD, MIS dan IASB, senang kata pekerja di level atas la... makanan nya apa? jom saksikan dengan teliti.. haha

 
 Baca doa selamat dulu sebagai pembuka majlis

  
 Eh kenapa dengan pizza nih? macam sedap je? amik satu la

  
 Sabar-sabar, aku dulu dapat pizza nih!

  
 Mana pizza nih? takkan dah abis kot?

  
 Gabungan pizza dan ayam KFC

  
 Kak Diva, orang kuat disebalik majlis ini

  
 Tunggu! nak posing sambil makan nih!

4 comments:

luluchen said...

hui!makan2 tak jemput pn..bungkus2 la sikit kasi kat org terbuang ni

|arieza| said...

so ape sbnrnyer tujuan majlis mkn2 tu?? ko xbitau pun in the end! ciss!!!!

Anonymous said...

luluchen: eh dah bungkus kasik sara ari tu? tak sampai ker? wakakaka

-eiman-

Anonymous said...

arieza: tujuan nya pun aku tak tau, sebab sepanjang majlis tu pun takde sapa bgtau sebab apa.. jadi bedal aje la.. haha

-eiman-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...