Thursday, February 18, 2010

Happy 2nd Anniversary!

Agak lambat aku post utk 2nd anniversary perkahwinan aku, sepatutnya anniversary pada 08-Feb-2010. Tapi disebabkan kesibukan kerja (cewah!) baru kali ini aku sempat buat post ini. Takde la sambut kat mana2 hotel ke restoran ke, cuma sambut kat rumah aje.. hehe..

Kali ini sambutan dimeriahkan dengan kehadiran anak pertama kami, Khalisah. Sekarang nak pegi makan2 pun agak susah sebab kelincahan (?) Khalisah yang membataskan aktiviti2 harian. Kadang-kadang nak makan kat kedai tu pun kena gilir2 makan, kalau tak mau ada yang panjat meja pulak.

Jadi kali ini biarlah gambar menerangkan segala-galanya

 
 Pilihan kek, takkan nak yang design ladybird plak kot


  
Kek yang dipilih, dengan ucapan, EH! welcome to 'OUR BABY?'

   
Bergambar kenangan bersama kek

 Nak bergambar jugak!

  
Hadiah misteri? Jeng Jeng Jeng!

 
Hadiah: T-Shirt CAMEL ACTIVE untuk ayah, kasut CROC untuk ibu, kasut TREEHOUSE utk Khalisah

Ayah sayang semua!


13 comments:

shengfatt said...

happy anniversary! the late wishes!

nanged u. nang this and start a healthier life with 3L principle!

Anonymous said...

shengfatt: thanks for the wish..

-eiman-

luluchen said...

happy 2nd anniversary!

cute la kasut khalisah..pasni ltak gamba khalisah dress up comel2 ngan kasut baru lak

'our baby' baru ke?hehehe

|arieza| said...

wahh sgt sweet! heheh ko ni ambik gmbr mcm xhepi.. ketuk jugak montot tu kang hehehe..

semoga berkekalan bahagia weh! :) nnt khalisah dpt adik xlame lg! wiiiiii!!!!!!

Anonymous said...

luluchen: ala khalisah tak dress up pun dah comel apa.. haha

-eiman-

Anonymous said...

arieza: hoh mana bleh ketuk montot sesuka ati.. haha

-eiman-

♥S@R@♥ said...

happy anniversary

comel gile kasut khalisah & ibu dia..nak pinjam boleh?..hehe

admin said...

S@R@: mana bleh pinjam2 nih.. kena gi beli sendiri ler.. haha

Emora Valeria said...

sedapnye kek ladybug~~~

admin said...

emora: tu la ingat nak beli yang ladybird tu.. tapi tak jadi.. hehe

Fauzan Abdullah said...

heppy blated anniversary...comel nyer anak!!

admin said...

fauzan: mana ada gambar anak dalam post nih? huhu

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...