Sunday, February 14, 2010

Buffered Earning Nuffnang Bertambah

Kali ini aku saja nak tunjuk buffered nuffnang yang semakin bertambah, asal2 nya dapat buffered earning Celcom aje, sambil tu berharap dapat buffered earning lain2 kempen jugak la.. kengkawan macam cik kupu-kupu selalu tanya macam mana boleh dapat buffered earning ni? Aku pun bantai aje la cakap kena ramai unique visitor baru boleh dapat buffered earning tu.. keh keh keh.. tapi memang betul pun salah satu kriteria nya kan, kalau setakat sorang dua aje unique visitor mana nak dapat buffered earning ni.

Aku nak bagi tahu lebih pun tak boleh jugak sebab aku baru aje dapat beberapa buffered earning ni. Ini pun aku ada ikut tips dari blogger yang lebih otai. Banyak tips aku dapat dari blog math sensei . Tapi kalau korang jenguk blog tersebut dia dah join innity. Rasanya status glitterati dia dah kena tarik balik tapi disebabkan dia dah otai tu mesti ada rahsia dia guna innity tu. 


Untuk aku yang baru berjinak-jinak dengan nuffnang ni aku stay dulu la, pernah jugak try register innity tapi kena tolak... kira ok la tu sebab aku ada terbaca blog mana ntah tapi memang otai la, tu pun kena 5 kali register baru lepas.. 

Jadi aku tengah sabar menunggu earning minggu ini adakah mencukupi utk dicashout kan? sama-sama kita nantikan. Terima kasih aku ucapkan kepada kawan-kawan blog yang selalu singgah/blogwalking sambil klik2 iklan nuffnang aku. Jangan lupa datang lagi yer.. hehe

7 comments:

DaHLia said...

jap..mane buffered imagenye...xnampak pun..ke brukband aku yg slow mcm siput...huhuhu

best aaa dpt buffered..ada yg cakap, template pun salah satu faktor gak...

me xpernah lg...xde rejeki lagi nampaknya...INNITY pun dah try apply tapi ckp URL da ade dlm sistem..belum emel lagi tanya sebab apa..tgk yg lain kencang jerk, teringin gak..ehhe

DaHLia said...

sorry...kuar dh bufered...nampak ngat mmg berukband aku siputzzzz

Dak Wan® said...

Buffered yg best kan?

Anonymous said...

dahlia: template yang pantas loading lebih cepat kuar iklan nyer, jadi lebih ramai yang akan singgah dan klik iklan anda.. kalau nak loading pun lambat orang nak tunggu iklan lagi lambat.. trus dia tekan butang pangkah kat atas kanan tu.. hehe

-eiman-

Anonymous said...

dak wan: buffered tu memang best.. harap bertambah lagi minggu ini dah seterus2nya.. hehe

-eiman-

|arieza| said...

nnt dh kaye, kasik angpau kt aku tau

admin said...

arieza: takat dah kaya apa barang kasik angpau, baik kasik tiffany jer.. keh keh keh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...