Sunday, January 3, 2010

Sakit Belakang... Urut ler..

Pada sesapa yang rajin skodeng Facebook aku tentu perasan yang aku ada masalah sakit belakang.. ia bermula pada majlis kenduri akak sulung aku.. selalu ok je... angkat barang berat2 semua takde masalah.. tapi kali ni lain macam plak.. sakit belakang tak bleh tahan ler.. agaknya lama tak kerja keras kot.. asik melepak je kat depan pc...

Ari jumaat lepas balik meru ingatkan nak berurut tempat biasa, jiran sebelah rumah mak aku.. tapi orang yang mengurut tu 'cuti' plak.. so tak bleh la.. kena carik alternatif lain plak.. wife plak tanya kat kengkawan opis dia kot2 ada yang tau kat mana nak mengurut nih.. then dicadangkan ada satu tempat urut kat seksyen 20, shah alam..

Jadinya malam ni [ahad] aku pegi la dengan wife+khalisah ke tempat tersebut.. kawan opis wife aku yang tunjukkan tempatnya.. sampai je tempat tu orangnya takde, tgh kat masjid lagi sebab time aku sampai tu dah masuk isyak.. dalam kul 9 lebih baru balik dari masjid.. sampai je trus readykan tempat nak mengurut tu then trus apa lagi.. urut time...!

Bagi aku boleh tahan la dia urut sebab tak sakit sangat, then tempat2 yang sakit tu dia dah tau sendiri.. then siap bagi suggestion lagi.. suggestion apa tu? rahsia ler.. hahah.. sebelum balik dia ada kasik contact number dia then apa2 lain kali nak datang ke senang la... trus telepon aje.. jadi pada sesapa yang berminat bleh la usha2 alamat kat bawah nih..

7 comments:

|arieza| said...

haa ape kah suggestion itu? hahah cara2 beraksi ats katil kah? hahha

eiman@nurizan said...

uiks... mana ada.. keh keh keh..

stingray said...

suggestion tu aku tau.... camana nak uruskan jenazah dengan cepat.... org sakit kan dikaitkan dengan kematian.... tak tengok ke kat address tu?? huhuhuh

tewe said...

weh.. dia urut sedap tak.. aku pun sakit badan ni.. eksiden moto.. hoho

eiman@nurizan said...

tewe: sedap!.. kalu ko nak pegi gi call nombor tu dulu.. ramai orang berurut dengan dia.. takut kalau terjah je rumah dia kang takde kat umah plak..

Mr Kamikaze said...

maklumat bgus nie..bole try urut my blakang

eiman@nurizan said...

mr kamikaze: bleh try tu.. sekali urut je dah ok, dengan izin Allah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...