Friday, January 22, 2010

Saat Manis Si Manja

Contest time!

Bila tengok kat blog orang lain time blogwalking, terjumpa plak contest kat blog siha, banyak pulak dia join contest, baik aku join mana tau aku yang menang.. tapi bukan siha yang buat contest ini, orang lain, orang itu adalah orang ini aku blasah je join, buatnya tak bleh join buat2 tak tau aje la.. haha

Bila ada contest mesti ada syarat-syaratnya:
1. Upload banner contest di atas ke sidebar. - DONE
2. Tajuk contest 'Saat Manis Si Manja' - DONE
3. Terbuka kepada kanak-kanak berumur 0-6 tahun sahaja. - DONE
4. Upload gambar saat manis si manja anda (spt percutian,hari lahir dll)
Sertakan nama dan umur anak. - DONE
5. Tuliskan tajuk gambar. Tidak melebihi 15 patah perkataan. - DONE
6. Jadi follower blog saya My Small World.- DONE
7. List-kan My Small World di dalam blog list anda. - DONE
8. Pemenang berdasarkan gambar yang paling menyentuh hati!.
9. Tinggalkan link anda di dalam entri ini. - DONE
10. Juri akan dilantik oleh saya.
11. Hadiahnyer ??? seorang si manja lelaki DAN seorang si manja perempuan akan dipilih. Hadiah dipilih oleh si manja yang gambarnya terpampang di 'banner'.























Nama: Nurulain Khalisah bt Muhamad Nurizan
Umur: 14 bulan
Tajuk Gambar: Mari berenang di bahu ayah! Kita takut dia jatuh, dia lagi suka+gelak2 lagik

[harap2 bleh menang! haha]

2 comments:

♥S@R@♥ said...

sara xda anak..
tp sara nak join gak utk ank sedara sara..hehe

tp nak g tanya tuan blog tu dulu la..hehe

admin said...

tolong jawap bagi pihak tuan blog itu, tak boleh tak boleh.. keh keh keh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...