Saturday, January 9, 2010

Piala Sumbangsih: Selangor vs Negeri Sembilan - Keputusan!!



Petang tadi terdengar kat radio ada game Piala sumbangsih antara Selangor lawan Negeri Sembilan. semalam perasan kat tv ada tunjuk sidang media utk perlawanan ni tapi tak ingat plak..malam ni tgk la game tu, nampak agak boring sebab negeri sembilan dah score dulu.. maklum la peminat selangor.. hahah..

 

Bila Safee Sali score gol penyamaan tu semangat skit la nak tengok.. tapi semangat2 pun tak tengok la sangat apa yang terjadi... nak komen banyak2 pun tak bleh.. cuma prasan ada gol dari selangor oleh R Surendran tu trus jadi gembira sebab dah leading 2-1.. yeay!!..sampailah wisel penamat dibunyikan baru aku rasa nak tengok plak.. takpe yang penting first game musim ini di mulai dengan kemenangan.. teruskan dengan kemenangan2 yang lain..

Perlawanan: Selangor vs Negeri Sembilan
Pertandingan: Piala Sultan Ahmad Shah (Piala Sumbangsih)
Lokasi: Seremban, Negeri Sembilan
Keputusan: Selangor 2-1 Negeri Sembilan
Penjaring gol:
1. Safee Sali
2. R Surendran
3. Pemain negeri sembilan (tak tau la plak sapa.. haha)

5 comments:

ijad said...

minat sukan ya... selamat tahun baru...

cHiN said...

hahaha. smgt update tros.

cHiN said...

hahaha. smgt update tros.

eiman@nurizan said...

ijad...minat tapi tak rajin bersukan pun.. hehe

eiman@nurizan said...

sickboo: semangat update sebab menang, ko pun semangat gak spam comment.. keh keh keh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...