Friday, January 22, 2010

Me - Mykid Look-Alike Contest

Ada satu lagi contest jumpa masa blogwalking jugak, macam best je join contest2 nih.. kalah menang adat permainan... cewah ayat power tu.. disebabkan requirement dia tak susah so utk yang nak join tu boleh refer syarat2 seperti berikut:

1. penyertaan terbuka kepada blogger yg ada anak...anak tu mestila berusia antara 0 hingga 12 tahun...
2. bg yg blom jadi follower.....jadi la follower mama_iris. kalau dah...ok la....
3. buat 1 entry khas utk contest ini yg mengandungi gambar anda dan anak yg seiras dgn anda..... (kalu boleh dekatkan kedua2 gambar supaya senang utk dilihat keirasan itu)
4. tinggalkan link anda di bahagian comment entry ini... (ini utk track back korang nye link..)
5. letakkan banner di sidebar menggunakan gambar ini.. (letakkan link entry ni kat banner tu ye..)
6. tarikh tutup penyertaan adalah pada 5hb Februari 2010....lepas tarikh ni,penyertaan ditutup...dan juri2 mahu menilik satu persatu gambar....
7. pemenang akan diumumkan pada 14hb Februari 2010.. (tak ada kene mengena dgn valentine's day ye.....aii x sambut..)























[agak2 kami seiras ke tak?]

7 comments:

|arieza| said...

wahhhh posing maut 2beranak ni :P eh awat khalisah nmpk kecik.. ni gmbr lame ke?

mama_iris said...

salam...
thanks join contest ni...
memang nampak seiras la kan...:-)

good luck!

mama_iris said...

salam...
thanks join contest ni...
memang nampak seiras la kan...:-)

good luck!

layla said...

anak bapak..

admin said...

arieza: ni gambar 6 bulan kot.. skrg dah 14 bulan.. hehe

admin said...

mama_iris: boleh menang kan? hahha

admin said...

layla: anak mak bapak.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...