Wednesday, January 13, 2010

Contest Revive Isotonic - Jom Vote!

Selalu dengar iklan kat era tak? tetiap hari kalau bukak radio ERA.FM mesti dengar iklan DJ era duk promote suh vote video2 yang telah direv kan.. memula aku buat tak endah je.. tapi bila hari2 dengar tu nak jugak usha apa benda la diaorang ni duk ulang2 tak abis2..





Usha2 tu pun start bila ada iklan Nuff kat blog nih.. hehe.. [iklan: kalau rajin tu klik2 la iklan yang muncul] bila klik tu tengok dia redirect ke Facebook Fan utk revive nih.. then tgk jugak gambar2 dan video2 yang diaorang upload tu.. jadi trus nak join sama.. haha.. mana tau rezeki menang.. pakcik kayooo.. ! Jadi inilah gambar dan video yang aku join tu.. meh la sama2 vote utk contest yang aku join ini.. senang je.. klik2 link kat bawah ni dah vote utk aku aje.. jgn vote utk orang lain pulak.. haha

Contest utk video - KLIK SINI utk vote
Contest utk gambar - KLIK SINI utk vote

[nanti kalau aku menang aku banjer sorang sebotol air revive tu.. hehe]

4 comments:

Jard The Great said...

ehehe. not into voting tho.. sorry

eiman@nurizan said...

jard: thanks anyway..

L@n@ said...

i dah vote!!..

eiman@nurizan said...

thanks L@N@

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...