Wednesday, November 18, 2009

Sunway Pyramid: Makan Lagi

Balik je keje semalam wife ajak gi Sunway Pyramid, katanya nak carik pendrive Kingston 4GB. nak usha harga kat internet tak best plak sebab nak beli dengan quantiti yang banyak.. so gi la ke sunway lepas maghrib..

Hari hujan plak tu nak parking pun penuh.. last2 parking kat atas sekali, kat atas bumbung tu.. situ aje yang kosong.. sampai je trus gi tempat jual komputer, apa ntah nama dia aku lupa plak... usha2 gak la dua tiga kedai, semua kata harga pendrive akan naik dan harga yang dia bagi tu pun valid selama seminggu je.. lepas gi carik dua tiga kedai utk buat comparison then gi carik makan la plak.. lapar!

Nak makan Nandos la.. lama dah tak makan.. tapi nak makan kat situ macam leceh je sebab Khalisah dah lasak+lincah, kang abis semua botol2 tu dia sepahkan.. so baik take away la.. so ini la menu yang kitaorang beli utk makan malam...


.: Set half chicken + side order :.

Dah keluar dari nandos wife plak nak makan donat, so pegi la kedai donat plak..


.: Dua bijik donat yang mahal :.

Lepas beli tu trus cepat2 balik rumah.. lapar punya pasal.. hujan2 plak tu.. lagi la bertambah lapar..

p/s: ab jgn marah aku, ko kan suka makanan2 nih..

4 comments:

|arieza| said...

benci dowh!!! haha tp xper.. sbtu aritu aku br pas mkn nandos! woho! xjeles sgt ar :p & smlm aku g mkn dim sum!! ko plak jgn jeles!!! :p mujur xde gmbr.. klu ade, aku tayang kt ko sebijik2 :p

eiman@nurizan said...

|arieza|: dim sum tu hape? first time dengar, so kalau ko tunjuk gambar pun aku tidak jeles ler.. haha

|arieza| said...

aik dim sum pun x tau! haih,, tak cina la ko ni :p hehhe

eiman@nurizan said...

|arieza| aku orang jawa mana tau dim sum ni sume.. aha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...