Wednesday, November 18, 2009

Hari Terakhir Seorang Azura

Hari ini [18-Nov-09] adalah hari terakhir azura sebagai pekerja di Sapura Technical Centre Sdn Bhd. Dari cerita yang disampaikan, dia dapat kerja kat Jabatan Pelajaran, Putrajaya. Surat tawaran dapat hari sabtu then dia tender hari isnin.. sepatutnya kena notis sebulan, tapi nak buat cemana dah tawaran suh dia masuk kerja 19-Nov-09...

Seorang yang periang, suka ketawa, tapi memula masuk dulu senyap je.. cuak kot.. haha.. selalu mintak stationary dengan dia je.. pen je pun selalu mintak.. so pasni kena jimat2 la pakai pen.. hehe..

Anyway, kalau zura baca blog ni, selamat maju jaya di tempat kerja baru.. jgn lupa kitaorang kat sini yer...


.: Hari terakhir azura, kebosanan di tengahari.. hehe :.

2 comments:

♥S@R@♥ said...

haha..lawak tol tgk gambar zura tu.. memng biak..tp sedih la sob..sob.. xda budak riang ria ni..

eiman@nurizan said...

s@r@: gi la try call kat opis baru, kang dia jawap "Hello, STC" hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...