Monday, November 16, 2009

15-Nov-09: Birthday Khalisah

Semalam [ahad] genap setahun umur khalisah.. Asalnya nak celebrate satu famili je tapi tak best plak.. jadi kitaorang plan nak sambut birthday khalisah kat kampung Meru.. sana ramai sepupu2 dia, meriah la skit..

Sebab harijadi khalisah jatuh pada hari ahad so senang la nak ajak orang lain join sekali memeriahkan majlis.. lagipun semua duduk area2 situ je.. nak buat makan2 tu asalnya nak beli kek pastu masak la mee goreng ke ok dah.. bila dah discuss among adik beradik so beli la apa2 yang patut.. hehe..



Menu:
1. Kek Harijadi
2. Mee goreng
3. Kuewteow Tomyam
4. Nugget
5. Cempedak Goreng
6. Roti Sandwich

Majlis mulanya nak start pukul 2 petang, tapi lewat sejam, jadi start kul 3 petang.. Saksikan majlis hari jadi tersebut dengan gambar2 yang disediakan..

8 comments:

nazreen said...

umang ai.. sodap eh makanan tuhh..

|arieza| said...

part update mknan ni mmg ko gemar ek! x suke!!! :(

eiman@nurizan said...

nazreen: orang jawa memang camni la, plan nak buat satu menu last2 jadi banyak.. pasal makan mesti kena ada banyak2.. haha

eiman@nurizan said...

|arieza|: ni memang saja nak kasik ko terliur sampai menitis di atas lantai.. haha

|arieza| said...

hahah senget nye eiman!

eiman@nurizan said...

|arieza|: khalisah tanya mana adiah dari UK? huh!

luluchen said...

dah setahun dh khalisah...hapy belated birthday!hehe

eiman@nurizan said...

lulu: dah setahun jagung.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...