Monday, October 5, 2009

Official Birthday Celebration

Tajuk macam bagus jer.. haha..

Sebenarnya plan nak makan kek harijadi pada hari Ahad, sebab hari Sabtu kena pegi hantar member gi bertunang di Pahang.. Seawal pukul 6 pagi dah bangun, siap2, pakai baju batik + songkok bagai (dah macam YB plak, huh!) sebab janji nak bertolak dari Taman Sri Andalas, rumah member tersebut pukul 7.30pagi... tgk sampai2 tak siap pun lagi.. haaaaa... lepak2 dulu breakfast apa yang patut baru gerak pukul 8.00 pagi..

Perjalanan agak jauh jugak ler, tapi takat highway tu ok lagi.. berhenti kejap kat hentian rehat temerloh untuk tunggu kereta2 yang lain (diaorang tak suka konvoi, masing2 jalan sendiri2 ler..) Bila semua dah ada terus gerak ke rumah perempuan di Felda Lepar Utara 3.. sebelum pegi tu ada gak la member2 lain kata jauh... so dalam mind dah set ler jauh.. bila pegi memang jauh pun.. jenuh nak sampai...

Alhamdulillah semuanya selesai dan aku sampai umah dalam kul 7 mlm.. wife ngan khalisah pun dah ready nak keluar makan.. aik? takde cakap pun nak keluar.. haha... rupanya wife nak belikan kek... orait je.. lepas solat maghrib trus gerak gi Subang Parade.. dekat je tak sampai 5 minit pun.. hehe

Lepas beli kek gi Nando's utk makan2.. hehe.. makan lagi.. jom usha gambar makanan pulak..


.: Maskot DIGI, ada potensi tak jadik maskot? :.


.: Menu utama di Nando's :.


.: Hot: Quarter Chicken + Peri Chips + Rice :.


.: Hot: Quarter Chicken + Coleslaw + Classic Peri Chips :.


.: Khalisah makan apa? makan angin je la :.

Abis makan trus singgah ke Carrefour pulak beli barang dapur.. KEK SECRET RECIPE MANA?

6 comments:

♥S@R@♥ said...

ada ke bg khalisah makan kertas je..hehe.. comelnye pokok kelapa atas kepala khalisah tu..nak tiru gak le..kehkeh

eiman@nurizan said...

S@R@: takkan nak kasik chicken yang pedas tu.. jadi khalisah makan je la fries tu.. abis banyak gak la.. haha

luluchen said...

amboi2,bkn main lg celebrate ari jadi ni...kt clebrate makan megi je,huk2

eiman@nurizan said...

lulu: orang muda2 mana bleh celebrate lebih2.. makan megi pun ok dah tu.. hahah

suray4 said...

comey la yr daughter.

eiman@nurizan said...

suray4: tq tu belum tgk ayah dia lagi.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...