Wednesday, September 9, 2009

Khalisah: Jom Jalan..

Jom tengok anak aku start berjalan.. lagi 6 hari nak masuk 10 bulan umurnya.. kira cepat jugak la.. time aku rakam takmo berjalan sangat la pulak.. time biasa2 tu nak bangun dan berjalan aje.. nampaknya raya ni kena beli kasut utk Khalisah ler.. dan dah beli pun.. hehe..



KLIK SINI utk tengok video nyer.. biasala kat opis video2 ni mana bleh tengok direct.. huhu


-----------------------------
edit:
Bagi yang tak reti cemana nak download tu refer kat gambar bawah ni..
Lepas klik kat KLIK SINI kat atas tu akan kuar macam dalam gambar kat bawah ni..


2 comments:

♥S@R@♥ said...

ala..xleh tgk pun..

eiman@nurizan said...

S@R@: refer post tu balik.. dah tambah cemana nak download video tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...