Monday, August 17, 2009

Jom Menang Iphone 3G

Aku dapat tahu ni pun dari blog izman untuk menyertai peraduan ini.. susah ker? entah aku tengok cam senang je.. tapi hadiahnya cuma ada dua aje.. jom tengok cemana cara nak menyertainya..

1. Masuk/klik kat link ini ---> http://www.exabytes.com.my/merdeka/2009/index.php



wajib letak referrer's email.. letak je la email aku tuh.. haha

2. Klik submit bila dah isi semua tuh...
3. Bukak email anda.. email yang anda letak utk register peraduan ini..
4. Klik link activation tersebut.. certain browser yang tak support tu bleh copy + paste link activation dan paste dalam new browser pastu enter...
5. Akan kuar satu javascripts



6. Copy, then login dalam blog anda, kat sini aku kasik contoh untuk blogspot saja, yang lain tu ikut je la caranyer yer..
7. Klik pada Layout dan Edit HTML, tick pada Expand Widget Template.
8. Scroll sampai bawah, then paste macam contoh kat bawah nih



9. Klik Save template dan kalau berjaya blog anda akan kuar satu logo kat belah atas kanan macam ni..



Jadi jom la join beramai2.. yang penting masa register tu letak email aku la eh.. eiman23x@yahoo.co.uk.

4 comments:

izman said...

thanks bro, kalau ko menang, akupun menang. ha.3x.... (gelak gaya orang jahat)

eiman@nurizan said...

izman: memang kalu aku menang ko pun menang.. tapi bila ko menang aku menang gak, menanggung kesedihan ler.. hehehe

♥S@R@♥ said...

sara dah register..huhu thanks mr.eiman (semoga sara yang menang..Amin)

eiman@nurizan said...

S@R@: letak email sapa? kalau letak email saya tu sara menang pun takpe, menang bersama2 ler.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...