Thursday, August 13, 2009

Farewell for Nazreen and Kak Liza

Semalam petang majlis perpisahan/makan2 diadakan untuk Nazreen dan Kak Liza (dia takde dalam ini majlis sebab MC). Majlis plan dalam kul 3.30ptg.. jadi masing2 pun mempertahankan diri masing2 dari makan tengahari.. kelaparan kot masing2.. Majlis dimulakan dengan ucapan en Faridh selaku boss kedua2 manusia yang diraikan (perpisahan kira diraikan ker?). Lepas tu giliran nazreen plak...


.: Berapa banyak ucapan nih? bila nak makan, dah lapar.. :.


.: Inilah dia Nazreen, katanya InsyaAllah nak join balik SAPURA, iye ke? :.


.: Acara makan2 mestilah ada kek.. secret recipe lagi :.

Sedikit info pasal Nazreen:
1. dah bekerja dengan sapura 5 tahun, tapi hanya 3 tahun bersama GBD
2. Masih bujang, tak tau la available ke tak?
3. Berenti kerja sebab nak sambung belajar kat UK.
4. Peminat Arsenal, dah tentu gi sambung belajar kat area Arsenal gak nih.. bleh dapat BPL ker tahun nih? haha

Semoga berjaya Nazreen.. kot nanti nak balik malaysia beli2 la baju Man Utd selai dua.. haha

2 comments:

░♥si lampu neon♥░ said...

aww teruja aku tgk fast food tu.. dan kek tuu

eiman@nurizan said...

bukan tu je yang ada.. ada makanan yang lain tu yang tak kelihatan kat meja belah kanan tuh. ada laksa johor.. ada sate ayam, daging, buah2an... memang nyam2 sungguh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...