Friday, August 21, 2009

Dah Takde Rezeki...

Korang penah dengar Miscarriage Pregnancy? apa tu? dalam bahasa mudahnya kandungan tak lekat.. itulah yang terjadi kat wife aku.. semalam gi check then doctor bgtau yang kandungan dah tak lekat...

Sebenarnya dah tiga minggu doktor suh datang tiap2 minggu utk check up.. tiap kali check tu doktor bgtau kandungan ok.. dan begitulah seterusnya tiap2 minggu.. cuma start minggu ni wife bgtau ada tompok2 kaler coklat keluar, tu yang gi check ari Isnin petang.. dan doktor kata kandungan ok lagi...

Cuma pagi2 semalam wife bgtau ada beberapa tompok lagi keluar.. so dia pegi la check up kat Umra, tempat yang sama buat checkup macam sebelum2nya.. then baru doktor bgtau kandungan dah tak lekat.. then doktor bgtau juga mungkin kalau lekat maybe akan ada complication dalam bulan ke lapan pregnancy.. dan kalau baby lahir akan ada masalah dengan baby tersebut.. tu yang doktor kata, dan wife aku bgtau aku..

So pagi ini aku amik EL (EL bleh amik ker?) utk gi klinik utk kuarkan uri sebab doktor kata uri dah ada..

6 comments:

luluchen said...

takziah...xpe insyaAllah rezeki Allah tu sentiasa ada..

nas said...

sabar la bro, ada hikmah disebalik apa yg berlaku.

♥S@R@♥ said...

takziah mr.eiman..
insyaAllah ada rezeki lg pasni..

eiman@nurizan said...

lulu: insyaAllah doa2kan la di sana nanti eh..

eiman@nurizan said...

nas: hikmah yang baik dan buruk sentiasa ada disebalik apa yang berlaku..

eiman@nurizan said...

S@R@: thanks..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...