Tuesday, July 7, 2009

Promosi Pro-ride: Majalah Extreme Kars


.: Cover Majalah Extreme Kars Performance Car Magazine :.

Tengok cover... ni bukan majalah Playboy yer.. ni majalah kereta.. Majalah Extreme Kars Performance Car Magazine.. majalah2 camni biasala gambar pompuan seksi mesti ada.. tu baru tengok luar.. kalu tengok dalam lagi ramai awek2 seksi.. haha

Tapi aku bukan nak citer pasal awek2 seksi nih.. nak citer brand Pro-ride masuk dalam majalah nih.. tak percaya tengok gambar kat bawah nih..


.: Marketing staff masuk dalam majalah nih.. gambo aku takde.. huhu :.

Ini semua adalah hasil kerja staff IASB.. salah satu cara promosi produk Pro-ride.. yang dalam majalah tu adalah Tengku dengan Kazura.. ni baru introduction.. akan ada lagi promosi ni dalam keluaran akan datang.. tunggu la berita selanjutnya bulan depan yer..

5 comments:

luluchen said...

ala..strategi marketing tak bagus la..len kali letak la gambar awek2 sapura jgk...(saya!saya!angkat tangan dua2 setinggi yang boleh)

eiman@nurizan said...

lulu: kalu brani amik gambar cam cover majalah tu bleh jer.. hahaha

luluchen said...

kalau mcm tu,nk kena tukar jd pompuan getah la..

eiman@nurizan said...

lulu: tak yah pompuan getah, pakai baju getah pun dah ok.. haha

Liza @ Adzriel AB said...

amboi.. glamour tengku masuk majalah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...