Tuesday, June 30, 2009

Transformers 2 - Revenge of the Fallen

.: Poster Transformers 2 Revenge of the Fallen :.
Aku layan movie ni malam tadi.. aku dah siap download 2 hari lepas lagi tapi tak sempat nak tengok. so malam tadi ok la skit tak ngantuk then bleh la layan.. ada plak dvd player bleh guna usb.. haaa tak yah la aku nak burn dalam dvd.. tgk pakai pendrive aje la..
Aku start tengok kul 10 mlm, bajet abis dalam kul 12 tgh malam.. rupanya movie ni 2 jam setengah.. haha ngantuk la skit2 bila gi keje nih.. gambar tak brape lawa sangat la tapi watchable la.. not bad.. benda free.. apa ada hal.. so nanti bila dah kuar dvd nak layan lagi ler..


.: Ni plak screenshotnyer.. kualiti gambar bleh la utk ditonton :.
Info utk movie nih:
Transformers.Revenge.of.the.Fallen.TS.XviD-DEViSE
Runtime..: 150 mins :
Premiere.: 22/06/2009 .
Genre....: Action/Adventure
Rating...: 6.8/10 @ 22,994 votes
Release.Date...: 29/06/2009 °
Retail.Date....: 00/00/0000 :
Source.........: CAM .
Video..........: XviD
Audio..........: MP3
Resolution.....: 720x288
Video Bitrate..: 1400 kbps
Audio Bitrate..: 128 kbps
Language.......: English
Subtitles......: n/a

18 comments:

luluchen said...

huish..ada gamba perempuan getah yg hot..panas..panas..

luluchen said...

kali ni cerita dia mcm kelam kabut sket la...byk sgt robot gaknya

luluchen said...

tapi robot yang paling best,ada kat blog kt la..hehe

ZuL said...

aku tunggu dvdnya kuar dahulu baru aku download... @ aku tgk kat wayang sahaja...

eiman@nurizan said...

lulu: gambar pompuan noreh getah? takde pun.. tula robot tu banyak sangat tak nampak dia tukar dari robot jadik keta..

eiman@nurizan said...

zul: aku tak bleh tgk wayang ler, anak aku ada.. haha..

~LaDy NuHa~ said...

oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit, ape nih support cetak ropak gi dload. hikhikhik, nnt bg copy satu erk. hikhikhik

eiman@nurizan said...

lady nuha: mana ada cetak rompak, takde plak cetak pape.. download aje.. haha

nas said...

bila la aku dapat tgk..gaji x dpt lagi ni..dah kering..huhu

eiman@nurizan said...

nas: tgk je kat blog ni. dah kira tengok la nih.. hehe

Mr. Waldo said...

aku pon nk jugak la yg versi download ni...nanti pas kat sara...kekekeke

eiman@nurizan said...

waldo: alaa yang ni aku dah delete lepas tengok daa... hdisk penuh..

Mr. Waldo said...

alamak...nk menorrent jenuh menunggu...
kena pergi wayang jugak la jawabynye

eiman@nurizan said...

waldo: gi aa wayang.. baru puas hati.. banyak cakap robot2 kali nih.. haha

Mr. Waldo said...

huhu mmg nk pergi tapi susah sikit bila 3 org ni...anak aku tu bukan boleh caya...kalu dia nk mengamuk bukan kira tempat....

eiman@nurizan said...

waldo: haha sama la kita.. sejak ada anak ni tak penah gi tengok wayang lagik..

♥S@R@♥ said...

ala pe yg sush bawak la kita org sekali..mesti khalisah n put3 tak meragamnye..ngeh2..

eiman@nurizan said...

s@r@: kalu brani, kang kena buli ngan khalisah plak hah.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...