Tuesday, June 16, 2009

Solution To Unhappy Employees


Pada yang mengalami tekanan kerja, tidak berasa happy ditempat kerja.. asik kena buli dan kena banyak2 buat kerja... bleh la ikut macam gambar kat atas tuh.. aku ingat pun nak try gak la tapi takde plak dawai utk buat benda nih.. kalau ada mesti best jer. sentiasa nampak senyum jer.. nangis pun senyum.. sedih pun senyum.. ketawa pun senyum (eh ketawa kan cam sengih gak).. kalau ada sesapa nak try nasib tu blehla cuba ikut gambar tu yer..

4 comments:

luluchen said...

guna penyangkut absorber la..ayoo

eiman@nurizan said...

penyangkut absorber tak bleh.. pendek dah sukar dibengkok2kan.. penyangkut baju bleh kot.. haha

luluchen said...

penyangkut baju kang muncung je suma..pakai dawai kokot la..haha

eiman@nurizan said...

kalu camtu pakai penyangkut yang ada banyak2 bilah ler.. pastu sangkut mana yang ada jer.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...