Tuesday, June 16, 2009

Request - House M.D




Ada request dari cik lulu untuk mendownload tv-series House MD.. agaknya kat rumah beliau takde tv kot. haha jgn mare eh.. tapi season2 yang latest ni senang je nak download.. apa yang penting KERJASAMA.. haha .. kasik la yang susah2 skit.. ni kejap je sehari dua dah bleh siap pun.. yang penting kena sediakan DVD kosong je la.. kena beli lebih skit, jgn beli 9 keping je (opss satu rosak.. hahahah)


Season 4
71. 4- 1 HOU-401 25 Sep 07 Alone
72. 4- 2 HOU-402 2 Oct 07 The Right Stuff
73. 4- 3 HOU-403 9 Oct 07 97 Seconds
74. 4- 4 HOU-404 23 Oct 07 Guardian Angels
75. 4- 5 HOU-405 30 Oct 07 Mirror, Mirror
76. 4- 6 HOU-406 6 Nov 07 Whatever It Takes
77. 4- 7 HOU-407 13 Nov 07 Ugly
78. 4- 8 HOU-408 20 Nov 07 You Don't Want to Know
79. 4- 9 HOU-409 27 Nov 07 Games
80. 4-10 HOU-410 29 Jan 08 It's A Wonderful Lie
81. 4-11 HOU-411 3 Feb 08 Frozen
82. 4-12 HOU-412 5 Feb 08 Don't Ever Change
83. 4-13 HOU-413 28 Apr 08 No More Mr. Nice Guy
84. 4-14 HOU-414 5 May 08 Living the Dream
85. 4-15 HOU-415 12 May 08 House's Head (1)
86. 4-16 HOU-416 19 May 08 Wilson's Heart (2)

Season 5
87. 5- 1 HOU-501 16 Sep 08 Dying Changes Everything
88. 5- 2 HOU-502 23 Sep 08 Not Cancer
89. 5- 3 HOU-503 30 Sep 08 Adverse Events
90. 5- 4 HOU-504 14 Oct 08 Birthmarks
91. 5- 5 HOU-505 21 Oct 08 Lucky Thirteen
92. 5- 6 HOU-506 28 Oct 08 Joy
93. 5- 7 HOU-507 11 Nov 08 The Itch
94. 5- 8 HOU-508 18 Nov 08 Emancipation
95. 5- 9 HOU-509 25 Nov 08 Last Resort
96. 5-10 HOU-510 2 Dec 08 Let Them Eat Cake
97. 5-11 HOU-511 9 Dec 08 Joy to the World
98. 5-12 HOU-512 19 Jan 09 Painless
99. 5-13 HOU-513 26 Jan 09 Big Baby
100. 5-14 HOU-514 2 Feb 09 The Greater Good
101. 5-15 HOU-515 16 Feb 09 Unfaithful
102. 5-16 HOU-516 23 Feb 09 The Softer Side
103. 5-17 HOU-517 9 Mar 09 The Social Contract
104. 5-18 HOU-518 16 Mar 09 Here Kitty
105. 5-19 HOU-519 30 Mar 09 Locked In
106. 5-20 HOU-520 6 Apr 09 Simple Explanation
107. 5-21 HOU-521 13 Apr 09 Saviors
108. 5-22 HOU-522 27 Apr 09 House Divided
109. 5-23 HOU-523 4 May 09 Under My Skin
110. 5-24 HOU-524 11 May 09 Both Sides Now

2 comments:

luluchen said...

house beliau ada tv la...tp tv beliau takda house,huhu

sila jgn sengaja merosakkan dvd yg susah payah nak cari tu..

eiman@nurizan said...

hahaa.. ala sebab susah ler nak rosakkan, kalu senang tak berbaloi rosakkan.. keh keh keh.. mana ada sengaja rosakkan, dia rosak sendiri, kalau nak rosakkan senang je kasik calar ngan pen.. yeayy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...