Thursday, June 18, 2009

Promosi: Pro-ride Performance Parts

Kali ini aku nak promosi barang Pro-ride yang dibuat oleh Sapura Industrial. Barang yang dah sedia ada macam absorber, coil spring tu dah lama ada, ni kira barang baru la.. yang ada sekarang ni adalah Brake Disc dengan Brake Pad.. nak tau rupa barang tersebut macam mana, sila lihat gambar dibawah..


.: Gambar performance part utk brake disc dengan brake pad :.

Aku nak quote skit la apa kelebihan performance part tersebut..

RIDE TO THE MAXIMUM
1. Heat resistance up to 1000 deg C
2. Improve pedal feel
3. Improve friction coefficient
Pada sesiapa yang berminat boleh dapatkan performance tersebut sementara stok masih ada.. nak contact sapa? contact la aku, nanti aku forward kat marketing.. aku development dapat barang free je.. hahah

4 comments:

luluchen said...

hah..nak testing kereta antik kt tu sentiasa sabar menanti..hehe

eiman@nurizan said...

nak testing spring ker? bgtau tengku, dia tgh carik kereta kancil yang antik.. yang baru dia takmo.. hehe

Mr. Waldo said...

wah dah ada brake pad...dah maju skang ni...

eiman@nurizan said...

boleh la.. buat promosi je.. beli kat orang lain. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...