Friday, June 19, 2009

Meeting ke Training?

Kisah meeting atau training ni berlaku pagi tadi.. kisah sebelum tu sepatutnya meeting tu kena buat ari isnin tapi cancel.. (padahal aku dah EL ari isnin, tak jadi rupanya.. haha) so postponed ke hari jumaat.. ari selasa aku datang dah banyak lagi nak kena betulkan report yang aku dah buat tuh.. huh!.. Selasa.. rabu plak ada training sehari di wangsa maju (rujuk post sebelum nih) so tak buat pun update report tu pada hari rabu..

Tunda pulak nak update report pada hari khamis.. ada meeting plak kat Port Klang.. nasib baik sebelah pagi.. belah petang bleh la update report.. lepas je meeting aku pun amik beberapa gambar dan update dimension yang tak cukup lagi.. bila dah siap sume tu dah time balik.. so balik ler (takkan nak tido kat kilang plak!). harapnya nak siapkan malam tadi ler.. bajet dan ngantuk giler.. masa tu baru pukul 9 lebih.. ngantuk punya ngantuk aku terlelap.. haha

Sedar2 je dah kul 2 pagi, hadoii! report satu pun tak update lagik... sempat ker? nak tak nak kena siapkan gak la pagi tadi.. adjust2 gambar, tambah info, bila dah siap tgk jam dah kul 6 pagi... ala tak sempat ler nak sambung tido kejap pun.. tu kalau tido mau datang opis kul 10 pagi..

Sampai opis plak bos suh bukak dan dia nak tengok.. ada benda lagi nak kena betulkan.. adoiii.. nasib baik tak print lagik (memang plan taknak print lagi pun.. haha) abis nak betulkan lagi, tgk jam dah kul 830.. meeting plak kul 9.. nak print tu print color plak tuh.. abis kul 9 pun tak siap edit lagi. bos pun dah dua tiga kali datang.. last2 dah siap gi print kat SMC plak.. sebab takde printer kaler kat atas nih.. tgh2 print bos datang lagik.. suh guna projector... haaa kan senang kalu bgtau dari tadi.. haha

Masuk meeting (board room) je dah penuh orang... aii tgk memo beberapa je yang disuruh datang.. ni termasuk aku dah 12 orang.. rajin plak diaorang ni datang yer.. selalu suh datang meeting payah benar.. so bos suh aku present report aku ler.. guna projector..

Aku baru je cakap beberapa ayat intro dah ada orang tanya.. hahah.. nampak sangat dah tak sabar nak tanya.. tanya plak soalan advance (ada sebenarnya info dalam report aku, sabar!) . kira ramai/banyak gak la soalan2 yang dahsyat2... aku pun yang terer ni bedal je jawap.. keh keh keh.. itulah sebenarnya kaitan meeting ke training tu.. intro je panjang lebar... thanks pada yang sudi membaca.. hahah

Abis meeting dah kul 12 lebih.. dah nak gi semayang jumaat plak.. adios la gi semayang jumaat camni..

2 comments:

~LaDy NuHa~ said...

meeting dan training boleh d jamak kan. hahahhah( mazhab mana ntah ) alahai slow kot line, bkn stermyx jew, sgale bagai connection klo nk wt prangai die wat gak. k lah nk g meeting nih( meeting?) hikhikhik

eiman@nurizan said...

lady nuha: itu lah semua kalau bleh nak buat sekaligus.. tapi yang tak bleh tahannyer lama sangat meeting2 tu semua.. sampai seharian keje tak dapat buat sebab meeting jer.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...