Thursday, June 18, 2009

Makan Malam: Ikan Bakar

Malam ni aku makan simple2 je lauknyer.. bukan makan simple yer.. menu je yang simple.. haha.. kisahnya siang tadi gi SAI Port klang dari pagi sampai petang (tulis je la seharian.. senang!) pagi ada meeting, petang sambung buat keje, siapkan report utk meeting esok pagi..

Tghari tadi aku gi makan ikan bakar mak su.. sesapa yang terer sila bgtau alamat gerai mak su yer.. hehe.. tapi aku rasa makin lama makin kurang sedap plak ikan bakar kat situ.. sebelum2 ni ok je.. abis makan aku pun gi bayar + bungkus ikan bakar 2 ekor utk makan malam.. tak yah pikir panjang2 nak makan apa plak belah malamnyer.. jadi inilah menu makan malam aku.. (jauh tul aku melalut, sebenarnya nak tunjuk gambar ni je tadi..)


.: Jangan meleleh air liur sudah ler.. :.

Disamping ikan bakar, ada tambahan sayur kangkung goreng belacan, ulam timun, telur goreng dah tempoyak.. nyam2.. nak tau sapa yang masak semua tu? sendiri masak ler.. jgn tak percaya plak yer.. percayalahhhhh!!

4 comments:

nas said...

meleleh air liur den...tiba-tiba lapar la pulak tapi sabar puasa...hehe

eiman@nurizan said...

alhamdulillah, puasa.. elok amalkan selalu..

~LaDy NuHa~ said...

ni yg jeles meles ni tngk mkn. tensi tensi. waaaaa lapaaaaa. pasni, sme makanan kne ban masuk blog( ske ske je nak ban kan)

eiman@nurizan said...

tengok je takpe.. jgn dimakan pulak makanan dalam blog tuh.. kang pecah monitor plak.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...