Thursday, June 18, 2009

DVD Kosong.. Burn TV Series..

Awal pagi semalam, seawal selepas subuh (kul 8 pun kira lepas subuh gak kan??) dah sms cik lulu utk pass cd kat cik kupu2.. (pelik kan nama2 diaorang nih.. haihh).. sebab nak burn tv series house MD season 5.. cik kupu2 pas kat aku cd ni masa kat ORS Technologies (tempat training kat wangsa maju).. siap ada pesanan penaja lagik.. beginilah keadaan cd yang diberi itu..


.: pesanan penaja tambahan berwarna merah yer cik lulu.. haha :.

Sebab burn as data jadi bleh tengok kat pc/laptop je la.. lain la kalau ada dvd player yang support DivX.. bleh tengok gak kat DVD player tersebut.. aku penah gak beli dvd player yang support DivX nih, siap ada USB port lagik.. tapi aku beli yang murah2 je la.. RM130 kalau tak salah aku... malangnya murah tu kena la dengan kualitinyer.. tak sampai sebulan dah kiok.. nak antar gi warranty pun jauh sangat kat sri kembangan.. modal nak gi antar tu dah hampir sama dengan harga dvd player tersebut.. so cancel la..

So inilah keadaan dvd yang telah diburn citer house MD season 5.. disebabkan cik lulu telah menulis 'Tajuk:' di atas dvd tersebut, aku pun terpaksa gak la tulis tajuknyer.. haha plan asal nak tulis tajuk lain.. citer industan ker, citer indon ker.. haha.. dah complete season 5.. malam ni sempat kot nak burn plak season 4 plak..tunggu je la eh cik lulu...


.: season 5 kena dua DVD sebab size nyer dekat 9gb :.

Pesanan utk cik lulu: tv series yang sebelum ni dah abis tengok ker? hahah

5 comments:

luluchen said...

ada pesanan penaja plak lg?tambahan pesanan penaja : sila la amik kalau nak makan seliper surau..hehe ok?

dah settle dah la crita atas pokok tu...xtido dua malam tau nak abeskan..fuh!

luluchen said...

huhu,sebab tu la motif utamanya kena letak tajuk: awal2..nnt ada plak crita billy 2009.

neway, terima kasih daun pisang..nasi kukus daun pisang satu!

eiman@nurizan said...

nasib baik pesanan tambahan tu pakai marker yang bleh padam.. haha.. selipar surau goreng ker masak kari? sedap rasanya tuh..

Tapi letak je 'Tajuk' tapi nak tulisnya pakai apa? pakai kapur ker? pakai pen kang calar2 plak dvd tuh.. nak pakai cakar rimau pun bleh gak.. muhahahah

luluchen said...

Masak sweet sour la sedap..hui,cakap rimau kang tinggal 8 plak dvd tu..

eiman@nurizan said...

cakar tang cover plastik je la. jgn cakar dvd nyer.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...