Saturday, June 13, 2009

Baju Upin Ipin - Adult Size


.: KLIK GAMBAR UTK ORIGINAL SIZE :.

Kali ni aku nak show off baju Upin Ipin yang wife aku belikan, katanya hadiah sempena hari Bapa..

Pada 7 June 2009 lepas asalnya memang takde plan pun nak beli baju nih.. kitaorang bertiga; aku, wife ngan khalisah gi jusco bukit tinggi.. nak carik baju baru utk khalisah.. maklumla wife aku baru dapat first gaji.. aku follow aje.. katanya nak belikan kemeja utk aku selai dua.. aku on jee.. rezeki jgn ditolak.. haha

Agak penat jugak la gi shopping ngan wife aku nih, kat tempat shopping ni patutnya sediakan kerusi utk bapa2 yang kepenatan menunggu wife shopping.. kalau tak mesti tak untung banyak shopping complex tuh.. mana tidaknya baru kejap dah penat dan ajak balik.. so tak dpat la beli banyak2.. haha

Wife aku beli 3 helai baju utk khalisah, sehelai baju utk anak buah aku, dan selai baju kemeja utk aku.. best jugak dapat baju free nih.. hehe.. time nak kuar dari Jusco tu ternampak baju upin ipin, dan aku ternampak ada baju utk adult.. aku pun belek2 ler.. ada dua kaler satu hitam satu biru.. wife aku tanya, nak ker? aku pun jawap kalau nak belikan ok je.. haha.. dapat gak baju free selai lagi.. haha..

Note: utk ab310, ko tak beli baju Upin Ipin ker? dah la tak tengok movie nyer.. support la industri tempatan skit eh ab310.. haha

2 comments:

|a|r|i|e|z|a| said...

woit senget!! hahaha jahat dowh nganjing aku! tau la aku xtgk geng pun aritu.. jahat ko eiman! aku g umh ko nnt, aku bakar baju upin ipin ko tu :( nganjing aku lg! hahaha senget! weh, upin ipin terbaru yg lepas episode Gosok Jgn Tak Gosok, xde sape ke upload weh?

eiman@nurizan said...

haha ab.. takde sapa rekod sebab tak nak kasik ko download.. keh keh keh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...