Thursday, April 23, 2009

UMP visit

Esok jumaat ada visitor dari Universiti Malaysia Pahang... cemana bleh ada visitor dari sana plak tuh.. haha.. sebenarnya dekan kat situ dulu penah jadi Senior General Manager kat sapura.. so kira contact kuat lagi la nih.. kabel bawah tanah lagik.. haha.. aku pun tak tau detailnyer.. cuma esok seharian team UMP akan visit sapura..

Tadi sebelum balik bos sempat bgtau esok kena standby kat opis port klang sebab pagi2 team UMP akan visit sana dulu.. ok la... agaknya kena pegi bangi dulu la baru gi sana.. pastu belah malam plak bos kecik sms bgtau esok pagi2 kena ada kat port klang sebelum kul 9.. huh.. ingatkan suh ada kat sana sebelum kul 8.. setakat sebelum kul 9 tu takde hal nyer la... haha... so esok pagi kena trus gi port klang la.. pastu belah petang plak lepas solat jumaat kena ada kat bangi utk meeting ngan team UMP nih..

Tengok masa update blog ni jam dah nak kul 12 malam.. hoh sepanjang tiga hari nih la paling lewat aku tido.. kalau tak kul 9 dah tido.. sambil update blog sambil layan konsert AF minggu lepas.. harap esok segalanya berjalan dengan lancar la.. insyaAllah..

4 comments:

izman said...

ok la tu ada visitor, boleh promote mereka utk their future job kat sapura.

AF? memang aku tak layan, tak masuk jiwa beb...

Anonymous said...

siapakah senior general manager itu?

kim slm kt pakwe2 hensem skali tau!pastu bawak la dorg g sib skali..hehe leh kenal2

-lulu-

eiman@nurizan said...

izman:
visitor dari UMP, kira nak join venture la utk buat RND.. diaorang fikir kitaorang buat.. haha

eiman@nurizan said...

lulu:
SGM dr shamsudin ler, mana ada senior GM lagik.. dia datang gak AASSB, SBT, SMC gak.. usha la sendiri pakwe tu hensem ke tak (takmo bgtau sebab sume laki, takde pompuan).. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...