Thursday, April 16, 2009

Kerja: Rutin Kerja Harian...

Ari ni aku berada di opis saje.. buat kerja yang biasa2 je, takde yang special pun.. heh.. pagi je dah bukak pc cam biasa, check email, buat summary, tulis dalam diari sebab nanti nak kena buat report weekly,, kalau aku tak tulis nanti time nak buat report mesti bengong jap.. blurr je tak ingat apa aku buat.. hehe.. time rehat pagi gi makan kat kantin.. macam biasa gak aku makan mee goreng separuh + bihun separuh.. kira dapat rasa dua2 la.. + ayam goreng lagik.. besar gak nafsu pagi2 neh.. tapi kira ni dah masuk sekali dengan lunch, sebab lunch agak malas nak turun..

Tetiba je ada meeting pasal capacity upgrading... takde pape dan takde sapa2 bagi tetiba je ada meeting.. aku pun buat bodo je la bawak diari trus gi meeting.. dalam meeting tu sebenarnya aku takde benda nak contribute pun tapi dah diajak tu aku gi la.. support la skit... tanya pun pasal benda2 bukan dalam bidang aku.. bila aku tak jawap mula la nak sindir2.. macam biasa buat bodo jer.. hahah...

Abis meeting dah kul 1 lebih.. time rehat... horayyy.. ingatkan hari ni nak ajak cik lulu ngan cik kupu2 gi makan cendol bawah pokok depan sony.. tapi tak sempat nak bagitau tadi dah kena meeting.. hahah.. lain kali la eh.. tak sempat nak bgtau.. lagipun bila kuar meeting sume dah takde.. so aku pun layan la tidur jap... kunun2 dapat tidur ler.. tapi tak dapat gak.. aku on balik monitor aku dan buat la apa2 yang patut.. heh...

12 comments:

mAr@ZiEy said...

npe size font kecik..alahai..

luluchen said...

ala...xdpt merasa cendol ngan laksa lg,dh mimpi2 dah ni.

jom layan my brute!best..hihi..g check kat blog kt

♥S@R@♥ said...

klu tau nak banje cendol xjadi sara tido lunch semalam..ngeh3

Anonymous said...

marziey: size font kecik kat mana? blog den ker? kalau yer tu maknanya kena tukar monitor 17 inci, macam den guna, ok jer.. wakaka

-eiman-

Anonymous said...

luluchen:
minggu depan ler, tapi waktu dan hari dirahsiakan dulu, bersedia je la.. wakaka

-eiman-

Anonymous said...

sara:
tak bleh bgtau awal2, tak surprise plak..

-eiman-

izman said...

biasalahtu, kekadang kita masuk meeting just for the sake of meeting. habuk pun tarak.

Anonymous said...

hoyeh!bwk kisah2 teladan tau!

-lulu-

Anonymous said...

izman:
kalau meeting tu ada berkaitan dengan kerja kita ok la, ni dah tentu citer pasal production capacity, aku plak kena join.. nganga je la.. haha

-eiman-

Anonymous said...

lulu: bawak kisah teladan? nak bawak pakai apa?? bagi la pendrive..

Mohd Nasri Md. Nasir said...

blog leh gne sebagai diari..hehe

Anonymous said...

mohd nasri:
macam2 bleh guna, diari bleh, kutuk orang bleh, kutuk kerajaan pun bleh.. haha

-eiman-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...