Wednesday, March 11, 2009

...... Lama tak Update

Agak lama aku dah tak update blog neh.. agak bz dan tak sempat nak menaip apa2, kalau nak taip pun kekadang tak tau nak update apa padahal banyak perkara yang berlaku.... bila agaknya aku nak update yer? hmm tengok la kalau ada kesempatan aku update perjalanan aku ujung minggu lepas balik kampung.. buat masa ini blum ada mood untuk menaip kisah tersebut.. adioss..

8 comments:

♥S@R@♥ said...

aik sejak bila mr.eiman memerlukan mood ni..hehe..

luluchen said...

isk..mood meeting je ke skrang?letak je la gamba meeting tu,hihi

meeting smbil makan cendol (tak ajak lak tu..)

eiman@nurizan said...

sara: mood dan masa takde neh, asik nyorok je tak dapat nak update blog.. haha

-eiman-

eiman@nurizan said...

luluchen: mood meeting takpe jgn mood pindah opis.. letih angkat barang plak... wakak cendol depan esso kat depan sib tu ada bleh la nak minum2.. jom!

♥S@R@♥ said...

ha'ah la sejak dua menjak tiga menjak ni..dh makin bz...

uih leh la mr.eiman banje cendol..nyum2..

izman said...

take ur time. ada masa update le. menda tak wajib.

eiman@nurizan said...

sara: bz2 gak tu yang penat je balik rumah.. cendol tu tak ingat sedap ke tak, maklumla penah try sekali je, masa tu memang sedap la sebab orang banjer.. sedap kot..

eiman@nurizan said...

izman: betul3x.. tak wajib pun tapi bila tengok post yang tu je ada kat depan boring gak.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...