Tuesday, February 24, 2009

TAG Dari mAr@ZiEy

1. Keje ape yg tgh korg wat skg..(sila tunjukkan bukti)
Meeting.....!!

2. Terangkan pe yg sbnr yer yg di buat tu..
Meeting ler, settle masalah la agaknya.. tapi tak settle2 gak

3. Adakah kamu suka akan kerja kamu itu..
Kerja tu suka la, tapi MEETING ni tak suka, tak suka, tak suka

4. Kenapa (kesinambungan bg soklan 3)
Sebab Meeting ni tak abis2 nak buat keje pun tak boleh... pastu tanya bila nak siap keje.. huh!

5. Kerja yg korg selalu wat selain dr jawapan no 1 (tunjukan bukti)
Sourcing parts dari oversea walaupun sepatutnya orang lain yang kena buat sourcing.. tensen gak...

6. Terangkan keje kedua korg tu..
Sourcing tu usha2 barang pastu dapatkan price, buat testing, kalu ok bleh purchase utk mass production... nampak macam senang je kan.. tapi ..... kalau brani meh la buat...

7. Bg je kat sesape yg korg nak..xde limit..
Xde nak bagi kat sesapa.. kalau korang yang baca tu nak try bleh je takde masalah..

10 comments:

Anonymous said...

fuh!meeting la ngan kt kat akuarium sib nak?mst syok..blh mkn kerepek pedas,gula2 ada..aircond xdijamin..kejap sejuk cam ais,kejap panas cam bpeluh2 tapak tgn n kaki..huhu

-lulu-

eiman@nurizan said...

hoh tak berkesempatan lagi nak gi usha akuarium tuh... agak2 ada macam Aquaria KLCC tak? hahahha

mAr@ZiEy said...

tak aci..soklan nak bukti..tp xde bukti..tak aci tak aci..eheheh

Anonymous said...

marziey: nak ada bukti gak ker? takkan nak amik gambar MRM time dia tgh hangin.. haha

-eiman-

Anonymous said...

lbih dari aquaria tu..sbb ktorg suma sdg bersuka ria,haha...bos lom balik dr jepun!yahooo...sementara bos lom balik ni meh la lepak2 cni :)

-lulu-

mAr@ZiEy said...

ala..snap je gmbr dia..gerenti dia stop jap then pose maut then smbung balik hangen tu..heheh..nnti mesti dia tnye
"Nurizan..u nak watpe snap gambr I"
then jwb la

"Wat bukti utk Tag dr mAr@ZiEy"..

hahah..gerenti dia cool..

Anonymous said...

lulu: best ke lepak kat akuarium tuh.. agak2 aircond ok tak? kang tak pasal2 kejap sejuk kejap panas plak.. keh keh keh

-eiman-

Anonymous said...

marziey: jap lagi dia tanya siapakah itu marziey? majistret? lawyer? pegawai bank??

sekali jawap designer je.. hahah

-eiman-

mAr@ZiEy said...

ala..dia mesti terpk..wa..designer ade nama komersial..
dia pun nak nama komersial..meh den wat kan..WaK@LaN..heheh..signature pun wat nama komersial tu..bru gerek..

nnti bile org lain tnye spe WaK@LaN..majistret? lawyer? pegawai bank??..

then jwb la..SGM je..heheh..

eiman@nurizan said...

marziey: cam best je nama komersial tuh.. ada iras2 mar@ziey.. wakakak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...