Friday, February 13, 2009

Strawberi!! Nyam2 Sedapnyer!!

Anda peminat strawberi? selalu makan strawberi?? jom usha strawberi... anda selalu makan strawberi bersaiz lebih kurang sebesar ibu jari sahaja... rasanya pun agak2 masam dah kurang manis... tapi sila usha gambar di bawah... Strawberi ini rasanya sangat manis bila dimakan begitu sahaja.. lagi sedap bila di makan dalam kuantiti yang banyak... sepinggan penuh tersebut setelah dimakan tinggal beberapa biji sahaja... keh keh keh


(Strawberi yang tinggal setelah dimakan)

Untuk menunjukkan saiz sebenar bagi yang tidak mempercayai saiz sebenar di bawah ini ditunjukkan saiz sebenar strawberi tersebut bila di bandingkan dengan pendrive Kingston...


(Saiz strawberi jika dibandingkan dengan pendrive kingston)

Dibawah ini pula adalah gambar sebijik strawberi dalam keadaan asal.. bagi membuktikan strawberi ini adalah strawberi sebenar, bukan plastik atau barang hiasan sila usha gambar dibawah...


(Strawberi dalam keadaan asal)


(Setelah dimakan separuh, fuhhh rasanya begitu sedap dan manis sekali.... haha)


(Strawberi bila hampir habis dimakan, rasanya sungguh sedap... nyam2... kah kah kah...)

Malangnya strawberi ini tidak boleh dibawak balik kerana sudah habis dimakan, yang ada pun dalam perut sahaja.. jadi pada yang mengharap tu maaf dipohon terlebih awal kerana tidak membawa balik... Sekian....

15 comments:

mAr@ZiEy said...

Kat China leh la mkn Strawberi..
Da balik Malaysia mkn Doyan aka Durian je
Nak besar bola or lg besar dr bola pun ade..
Manis msam pahit sume ade..

selingan : Ayat2 org kempunan nak mkn strwberi manis....hahahaha

eiman@nurizan said...

hahah sabo2... takpe den dah tolong rasakan utk sumer... keh keh keh

ZuL said...

best2 mkn straw-beri-beri....

♥S@R@♥ said...

xkira nak gak..huhu..
wat tliur je ni..sob..sob

ILA said...

Astagfirlahallazim....beristigfar saya..melihat gambar stobery tu..
adussssssssssssssssss!!!

tahniah buat tukang ambik gambor..akhirnya awak berjaya 'mengences' kan para2 readers di sini...huhukkk:(

ehhh..stobery mana niiii???
tanam sndiri kahhh??hehe:p

eiman@nurizan said...

sara: dah terliur tu ok la... mesti dapat rasa kesedapan strawberi manis tu eh.. hahah

eiman@nurizan said...

ILA: bukan setakat mengambil gambar, tapi siap dengan memakannyer sebijik2 dengan penuh kesedapan dan kemanisan.. sampai ngences2.. wakaka

.:GaDiS KaLiS PeLuRu:. said...

waaaa....stoberi mna yg manis nie??? klu mkn dgn cekelat lagi best

eiman@nurizan said...

gadis: bukan saja setakat manis, tapi saiznyer besar tapi makan banyak mana pun sentiasa best.. haha

Minister Of Mind said...

mana nak rembat stroberi nie da..??

eiman@nurizan said...

minister of mind: rembat je kat kedai, tu pun kalu jumpa yang beso ler.. hahaha

♥S@R@♥ said...

aduhai memng terliur tgk strawberi ni...sob..sob..
mana ole2 dr china ni... xdpt buah strawberi dpt daunnye pun jd la...huhu

Anonymous said...

sara: daunnyer dimakan pun sedap gak tu yang tak bawak balik tuh.. haha

-eiman-

♥S@R@♥ said...

daun pun makan? memng xmersa la sara jwbnye..huhu

Anonymous said...

sara: takpe kalau agak2 nak rasa daun nyer tu bleh je try kunyah daun2 pokok kat tempat parking keta tuh, sambil start keta sambil kunyah daun, mesti rasa lebih kurang sama je.. haha

-eiman-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...