Saturday, February 21, 2009

21/2/2009: Meeting, Meeting, Meeting....

Hari ini plan nak buat report pasal oversea visit yang tak sempat lagi nak buat... nak kata bz tu memang bz la tapi aku sendiri pun tak paham nape la banyak sangat meeting nyer.. dah la assistant aku tak ramai, dah tu banyak keje nak kena buat... pastu aku plak asik attend meeting aje.... kalau sekejap takpe gak....

Pagi ni start meeting/discussion ketika hampir waktu rehat pagi, aku dah rasa agak lapar then sambil tunggu waktu rehat tersebut aku sambung buat kerja la... malangnya hampir nak waktu rehat je dah kena panggil meeting... aduiii dah la lapar.. discuss pun bukan nak sekejap2... lama dan segala macam nak kena explain.. aku pun dah tahap tension.... start discuss dalam kul 9.15 pagi then habis dalam kul 12.00 tghari.. haaaaaaaaa... kerja tak buat lagi... banyak yang pending... dah tu cemana....

Petang plak lepas semayang jumaat ada meeting lain plak... tapi berkaitan dengan meeting yang pagi tadi gak... cuma tambah korum jer... start dalam kul 3.15ptg then habis pukul 5.35 ptg.. dah waktu balik.. bila aku nak buat report2 yang perlu di buat tuh... kalau meeting level2 manager aje kan senang, papehal matter arise then kalau perlu aku buat tu transfer je kat aku.. ni dah aku join meeting, pastu kerja aku jugak kena buat.. then bila aku nak buat bila asik meeting je. Pastu bising plak bila keje tak siap2... masa bila nak buatnyer kalu asik meeting aje.. alahaiiii.. Lu pikir la sendiri....

4 comments:

♥S@R@♥ said...

cian tol ng my bos ni..asst. die ni lak lembab n main2 bnyk..huhu..
pastu kene belah dua lak tu..adei..

xpe2 try berubh wat keje laju2 n rajin2..(jgn hangt2 taik ayam dah..)hehe

Anonymous said...

sara: hah...!! best camni sume kasik kat assistant la pasni, bos relax je..

-eiman-

En. Waldo said...

Huhuhu..itu bukan Sapura punye S.O.P ke...one size fits all.

p/s: bile le aku nk update blog aku...asyik main game je.

eiman@nurizan said...

waldo: memang sangat fit la camtu.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...