Tuesday, January 6, 2009

Surprise Tahun Baru

Hari ni aku mendapat hadiah tahun baru yang dikirim dari oversea. Asalnya benda ni dah lama sampai kat opis lama aku cuma member aku kata ada benda orang kasik, tapi tak tau la apa bendanya. Ia telah sampai sebelum tahun baru lagi tapi sebab aku tak gi opis lama aku so tak dapat la aku menengok hadiahnya.

So hari ni hadiah tersebut telah sampai ke tangan aku, bila aku tengok wah cam best plak... jom la sama2 tengok gambar di bawah nih.. hehe


bungkusan asal


ucapan tahun baru


Isi kandungan bungkusan tadi


Isi dua bijik kotak tersebut


Yang best ada tulis nama aku plak kat tie neh.. haha

So tie nih ada kad kecik dalam tu tapi tulis cine la so aku pi usha website tempat buat tie nih, maklumat nyer seperti berikut

Wensli Group is located in Hangzhou city which is the mansion of silk and a famous tourist city. It has developed into four industrial groups of silk,textile,garment mainly with development on biology science,culture industry and real estate industry simultaneously for thirty years. It has become one of the first-class large-scale state enterprises
Our group has the rights on independent import & export; It is combined with science,industry and trade; Wan Shili products are sold nationwide with its first-class talents,management and equipments, and its products are exported to over 30 different countries and regions. Meanwhile, it also makes the strategic cooperation partners with world-famous multi-enterprises. There are over 20 enterprises for cross-industry,cross-regions and cross-proprietorship under the jurisdiction of our group.
The trademark "Wang Shili" which our group owns is the sole famous trademark of China in silk industry. With the integration of global economy, the world manufacturing industry base is being transferred to "Long Triangle" regions, our group has drawn up "Three of Three" strategic goals which should be achieved in 2005:the establishment for "large-scale garments base,dyeing base and biology science base": Establishment for garments large market,large-scale building material market with integration of commerce & inhabitancy and culture shopping building market"; Make well-known on three trademarks "Wensli,biology science,real estate of south homeland.
Wensli Group persists in co-development ,exploitation and innovation. Wan Shili Group is looking forward to an extensive cooperation with all circles of society and creating a brighter future together!

So pada sesapa yang berminat bleh la beli kat alamat kat bawah neh:

Wensli Group Co.,Ltd
Add: No.303, Airport Road, Hangzhou, Zhejiang Province
Tel: 0571-85148888(Tel exchange)
Fax:0571-85140886
E-mail: mzz@wensli.com
Website: http://www.wensli.com

8 comments:

Fina Sophie said...

aik, camane boleh dpt?

♥S@R@♥ said...

ni yg jeles ni..bos dpt asst. bos xdpt..cedih r camni..sob..sob..hehe

eiman@nurizan said...

kalu mau dapat bleh la tapi kena gi CHina dulu.. haha

tewe said...

ni yg aku jeles ni

Anonymous said...

AKU BENCI PEKIDA aku ada alami sendiri dengan mereka ini.
aku dari kg laloh kuala krai kelantan, budak pekida sini memang samseng, boss nya usop pahi memang kaki samseng, yusni lagi teruk, brahim boyo, awi tok awang kekcok, suha ini sebahagian yang aku boleh sebut, tapi ramai lagi lah, mereka ni semua kaki pukul, tarik kereta, peras ugut orang, curi kereta, kaki mabok, buat kacau kedai kopi, bawa kereta laju dalam kampong dan macam macam lagi lah memang teruk pendek kata keselamatan kampong memang terancam, pk la boss pekida.

eiman@nurizan said...

aiii panjangnyer dah cam cerpen plak.. haha

tewe said...

hehe... nak lepaskan perasaan kot

Shazlin Hasbullah said...

meyepam la tu. hahahahahaha

adoi la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...