Tuesday, December 30, 2008

Keputusan PMR 30/12/2008

Hari ini keputusan PMR telah diumumkan diseluruh negara, so pelajar2 yang telah mengambil peperiksaan PMR tahun lepas semuanya berduyun2 (agaknya la aku tak nampak sebab aku keje.. hehe) gi amik result kat sekolah masing2... ada yang bersedih.. ada yang gembira.. ada yang tak sedih/tak gembira.. macam2 perasaan ketika mengambil keputusan peperiksaan nih... bagi yang mendapat keputusan cemerlang dikelilingi oleh perasaan gembira tidak terkata... bagi yang mendapat keputusan yang teruk masa ni la baru nak sedar sepanjang tahun lepas tidak concentrate dengan study.. bagi yang mendapat keputusan sederhana ucapan syukur sekadar mengiringi sepanjang perjalanan pulang...

Aku nak komen lebih2 pun tak bleh sebab usha kat Utusan Online, Berita Harian Online, Malaysiakini pun takde result yang specific dan statistik yang lengkap.. so pada pelajar PMR life must go on... adios...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...