Saturday, December 20, 2008

Asik Kena TAG aje.. huhu

Kali ni TAG dari cik mAr@ZiEy dengan blog barunya.. haha

1. 7 ciri wanita/lelaki idaman anda (mana bleh ngidam, pompuan je boleh, wakakak)
i. Memahami diriku ini
ii. Rajin melayan aku
iii. Borak2 ngan aku
iv. Susah senang bersamaku
v. Sayang akan aku...
vi. Tak banyak karenah (tapi kalau banyak pun ok gak bleh layankan.. haha)
vii. Bleh pinjam myvi gi keje.. muehehehe

2. 7 Wanita/Lelaki yang anda minati sepanjang hidup
i. Isteri aku ler...
ii. Dr Mahathir (kagum dengan kepimpinan dia)
iii. Saddam Hussien
iv. Osama bin Laden
v. M Nasir (sebab buat lagu2 yang best)
vi. Aznil Nawawi (pengacara best)
vii. Amy Mastura...

3. 7 Perasaan sekiranya keluar dengan seseorang yang anda minati.
i. Best giler aa
ii. Kagum
iii. nervous
iv. senyap dan dengar apa dia cakap je (kira buli dia la tuh.. haha)
v. amik gambar banyak2
vi. gembira
vii. gila glamer.. wakaka

4. 7 tempat istimewa yang ingin dilawati bersama pasangan anda
i. Pantai
ii. Pulau
iii. Air terjun
iv. Kebun buah2an
v. Tasik
vi. Tempat makan yang best2
vii. Rumah ler.. (ehem2 utk yang dah kawin je eh.. hahaha)

5. 7 barangan/sesuatu istimewa yang mungkin anda hadiahkan pada pasangan anda
i. Kasih sayang
ii. Bawak gi shopping (bawak je, shopping sendiri.. keh keh keh)
iii. Baju
iv. Paper bag (suka kumpul paper bag, sapa ada meh sedekah kat aku.. haha)
v. Handbag...
vi. Selipar/Kasut
vii. Wallet

6. 7 Tajuk lagu yang akan anda nyanyikan utk pasangan anda
i. Lagu2 yang best
ii. Lagu2 yang dia suka.
iii......

Tak dapat nak fikir lagi utk jawap TAG nih... *pengsan*

1 comments:

TERA said...

hehe... kesian die tk dpt jwb tag, sabo je le

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...