Friday, November 14, 2008

Pengalaman Menjaga Booth..

Seharian hari ini aku berada di Matrade utk exhibition. Aku sampai dalam kul 9:15 pagi, parking plak kena bayar RM5, nasib baik per entry aje. Duk tercarik2 kat mana la tempat exhibition tu terpandang banner tunjuk arah, so aku pun pegi la. Tengok2 aku berada dikaunter pendaftaran, tapi tengok Hall B, tempat aku nak kena jaga tu Hall E. Ahh sudah mana plak aku nak kena pegi nih, try tepon Tajul then rupanya aku salah tempat, kena menapak plak gi tempat yang betul.

Ni antara gambar yang aku ambil pada awal2 pagi aku sampai kat Hall E Matrade


Booth Sapura Industrial



Barang di dalam booth Sapura Industrial



Booth Proton di depan Booth Sapura Industrial



Sesi Press Conference

Pengalaman:
1. Duduk sensorang jaga booth masa sebab Tajul ngan Suhaili gi tengok opening
2. Bersalaman dengan Dato Muhyidin Yasin ketika dia round2 booth sebelum press conference. Gambar Muhyidin melawat booth aku takde sebab aku tengah duk berada kat depan dia..!!
3. Tak dapat tengok fashion show (sedey nyer... haha)
4. Penat berjalan ke semua booth, letih woo
5. Tak dapat paper bag pun (pengumpul paper bag aku ni sebenarnya.. )
6. Boring, sakit kaki...

Nasib baik la aku kena jaga sehari aje, kalau kena jaga 4 hari mau demam plak aku.. haha

9 comments:

mAr@ZiEy said...

Hekeleh..dpt salam je ke ngan Muhyidin,klu bergmbr ngan dia lg best leh ltak kat blog then tulis tjuk "AKU & MUHYIDIN YASSIN"..hehehhe,jgn mare..lawa la booth tu spe ek yg mnyusun booth tu ek b4 start xhibition tu.hhehe

luluchen said...

ternyata booth sapura telah dibayangi oleh booth proton yang gah itu...sungguh kerdil rupanya sapura itu.

eiman@nurizan said...

sapa la eh yang menyusun tuh... tak sempat plak nak amik gambar kerusi yang telah diranapkan oleh ******* haha (nama dia dirahsiakan)

mAr@ZiEy said...

Sesungguhnya SAPURA ni mmg kerdil pun..hehe..bygkan booth PROTON amik smpai 4 bppth sekali..SAPURA hnya ade 1 booth je..wlaupun begitu SAPURA ttap ade staff yg kuat or terkuat yg menjaga booth smpai kusi pun hancur..BRAVO..

eiman..spe yg ranapkan kusi tu..tak kan big brother kot..hehe..spe big brother tu..hehe..

mAr@ZiEy said...

asyik slh taip je aku ni..maap ek..bukan bppth..tp booth..kesilapan xdisengajakan

luluchen said...

lain kali letak la awek2 sapura...lantas booth sapura akan menjadi gah dan gagah!dan kerusi juga tidak ranap..

eiman@nurizan said...

kena bawak awek2 seksi.. cam kat modenas tuh... jenuh nak elak dari tengok tapi tertengok gak... wakaka

luluchen said...

hah??awek seksi?hmmm..tgh fikir ni,awek2 kat sapura ada yang seksi ke?musykil...

eiman@nurizan said...

tu la pasal takde yang seksi... kena upah model cam nasha aziz ke, fasha sanda ker baru ok..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...