Monday, November 17, 2008

Nurul Ain Khalisah - The Full Story


Ibu bersama baby, ayah mana? (tgh ambik gambar ler..)


Gambar baby, close up (senget plak..)


Gambar baby close up... control2...


Gambar baby (sebelum menangis...)

14 Nov 2008, 10:00PM
Ibu rasa sakit sikit2, masih ok lagi, sambung tido

15 Nov 2008, 4:00AM
Sakit sudah terasa semakin kerap, setiap 10 minit, decision to go to Poliklinik UMRA for check up

15 Nov 2008, 4:30AM
Sampai kat UMRA, doktor takde, yang ada cuma Chief Nurse ngan nurse assistant, checked and inform to wait until doctor arrive at 9:00AM

15 Nov 2008, 9:00AM
Nurse assistant check up on baby heart beat, normal.. doctor not arrived yet

15 Nov 2008, 11:45AM
Doctor arrive and checked up, opening only 2~3cm, ready to go to labour room

15 Nov 2008, 12:30PM
Doctor kata masa ibu sakit heart beat baby drop to 60~70. Dangerous and maybe effect baby because the opening only 2~3cm. The best to do ceasaren (operate)

15 Nov 2008, 1:00PM
Ibu masuk bilik operation, menunggu dengan penuh debar dan cemas (cewahhh)

15 Nov 2008, 1:15PM
Doctor kata persiapan sedang dibuat di dalam bulik operation

15 Nov 2008, 1:30PM
The first look of the baby dengan selimut hijau.... (cepatnyer...!~)

15 Nov 2008, 2:00PM
Ibu dibawa ke wad biasa selepas operation. Baby tidak berada bersama ibu, klinik jaga sebab ada nursery

Checkup every 1 hour pada ibu then the result is OK

15 Nov 2008, 11:00PM
First time tido kat klinik, huarrrghhhh

16 Nov 2008, 6:30AM
Check seperti biasa and result OK

16 Nov 2008, 7:00AM
Baby ok and ready to go home, tunggu result ibu samada bleh keluar hari ini atau esok

16 Nov 2008, 12:30PM
Nurse said both ibu and baby dah boleh keluar wad dan balik rumah, horayyyy!~

16 Nov 2008, 4:30PM
Arrived at home at USJ...

To be continue...

6 comments:

luluchen said...

hoyeh!!dh tgk baby...tapi lupa nk kiss dia.haha

luluchen said...

gamba ayah baby tggu kat blog lain lak :)

En. Waldo said...

comey la baby..

aju said...

wahhh...muke baby masih merah samar...namei~

dayana said...

lebat gak rambut de
comel nyeeee

hasANah haLim said...

Tahniah!
Sudah menajdi dedi kamu ye..
hehe
Semoga jadik dedi contoh kepada baby khalisah.




p/s:aku dh link kan blog ko.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...